de beste bus stofzuigers 2017

Een bus stofzuiger maakt het gemakkelijk om uw hele huis schoon te maken, met inbegrip van zware tapijt, hardhouten vloeren, stoffering en gordijnen. Hier is wat u moet weten over deze stofzuigers ‘prestaties, mobiliteit en gebruiksgemak.

De top performers in onze beoordeling zijn de Dyson Cinetic, de Gold Award winnaar, de Bissell C4 Cyclonic 1233, de Silver Award winnaar, en de Samsung Motion Sync VC-F700G, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een bus vacuüm aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10 bus stofzuigers.

Als het gaat om het reinigen van grote huizen, een bus vacuüm is uw beste weddenschap. In het algemeen stofzuigen prestaties, ze zijn vergelijkbaar met steelstofzuigers, en ze blinken uit in de moeilijkste taken. Bus stofzuigers zijn gemakkelijker te manoeuvreren rond en met lange, verstelbare slangen, ze zijn veelzijdig genoeg voor het reinigen van trappen, bekleding en gordijnen. De meeste zijn uitstekend op het schoonmaken van kale vloeren, maar worstelen met tapijt. Echter, de beste bus stofzuigers zijn krachtig genoeg om te graven in dikke tapijten zonder veel extra werk.

De meeste full-sized bus stofzuigers zijn zwaarder dan staanders en in het algemeen duurder. De bus rollen rond op wielen, dus het vinden van een vacuüm met hoge klaring en vloeiende wielbeweging is een must. Als u een middelgrote woning of appartement, overweeg dan een rechtop vacuüm plaats. Bekijk onze ranglijst van de beste staanders. Voor meer informatie, kunt u de stofzuigers we getest in actie te zien en te leren meer van onze artikelen over bus stofzuigers.

Met bus stofzuigers, de belangrijkste factoren zijn prestatie, gemak en design. Op onze testfaciliteit, zetten wij deze stofzuigers door middel van het belsignaal, het simuleren van alle rommel die je tegenkomt in een drukke huishouden. Voor de prestaties, gemeten we het vermogen van de stofzuigers ‘op te pikken fijn stof rond uw huis, met behulp van meel in plaats van stof. Het meel had dezelfde consistentie, maar konden we precies zien hoeveel overbleef na elke pass. Om grotere rotzooi te simuleren, we spreiden kattenbakvulling en testte de stofzuigers te zien of ze worstelde met grotere brokstukken. Onze tests gericht op hardhout en laag- en middelactief profiel tapijt.

Voor het gemak, liepen we deze lichtgewicht bus stofzuigers door een reeks van wendbaarheid tests en creëerde een subjectieve percentage score. We gaven hoge scores te stofzuigers die beter niet op en neer bewegen niveaus, draaien in strak radii, en het bereiken van hard-to-schone gebieden. De gewichten van de stofzuigers weerspiegelen onze in-house metingen, niet die welke door de fabrikanten. We controleerden ook het volume van de stofzuigers in decibels, scoren hoog voor stille werking. Zakloze bus stofzuigers zijn krachtig en hebben de neiging om luid te zijn, vooral op hardhout.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om producten in de hands-on tests die zo dicht mogelijk de ervaring van de typische consument te simuleren evalueren. Onze testers aangeboden onpartijdige adviezen over de subjectieve tests. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Drie bus stofzuigers – de Dyson Cinetic, de Bissell C4 Cyclonisch 1233 en de Samsung Motion Sync VC-F700G – onderscheidde zich van de andere bus stofzuigers die we hebben getest. De Dyson Cinetic was bijna perfect in onze tests, scoren hoge cijfers voor haar stofzuigen prestaties en sneller dan de concurrentie met zijn veelzijdige design. De Bissell C4 Cyclonic 1233 heeft de grootste capaciteit en de beste stofzuigen prestaties. De Samsung Motion Sync VC-F700G biedt de hoogste verscheidenheid aan bijlagen, heeft een responsieve klantenservice en is een van de stilste stofzuigers die we hebben getest.

Als u een schoon huis wilt, bus stofzuigers zijn de Ironmen van je kast. Ze kan omgaan met moeilijke grond banen evenals staanders kunnen en zijn ontworpen om vrij te bewegen, in de plaats van de kleine handheld stofzuigers en volumineus uitschuifbare toverstokken. Met één machine, kunt u het reinigen onder tafels en breng het hoofd van het vacuüm helemaal tot aan het plafond voor harde afstoffen banen. Deze stofzuigers zijn de moeite waard de hogere prijs, vooral als je dure bekleding en gordijnen.