de beste digitale fotolijsten 2017

Als je net als de meeste mensen, heb je zo veel foto’s die u niet kunt beslissen welke te geven. Een digitale fotolijst is het perfecte antwoord.

De top performers in onze review de NIX Hu-Motion Frame, de Gold Award winnaar; Aluratek Digital Photo Frame, de Silver Award winnaar en GiiNii Digital Picture Frame, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een eenheid aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van zeven digitale fotolijsten.

Alles is digitaal nu, zelfs herinneringen, en niet iedereen is enthousiast over het. Ook al heb je kunt kijken naar foto’s op uw telefoon, uw computer en de televisie, kunt u nog steeds te redden wat ruimte in je leven voor meer tastbare herinneringen, en een digitale fotolijst is een goede optie. Het is een mooie middenweg tussen de traditionele foto displays en puur digitale collecties die zijn opgeslagen in uw telefoon of computer. Een elektronische fotolijst betekent dat u honderden van uw favorieten weer te geven zonder de rommel die wordt geleverd met het delen van een grote collectie van de afgedrukte foto’s. Het kan ook een geweldige manier om foto’s met een grootouder of iemand die mag ze niet op social media te zien te delen.

Een elektronische fotolijst is het perfecte cadeau voor iedereen die niet bijzonder geïnteresseerd in de nieuwste gadgets. Het is toegankelijk technologie – digitale met een tastbaar twist. Je hoeft ook niet iedereen direct naar een telefoon of computer scherm om de nieuwste foto’s van de kleinkinderen te zien. Ze zijn al te zien met een minimale eerste poging. Het maakt ook een grote huwelijkscadeau. Uw ontvangers kunnen op één plek verzamelen van alle beelden van de bijzondere gebeurtenis. Het zou ook een deel van de huwelijksreceptie geworden, het weergeven van veel van de foto’s van het paar heeft verzameld. Wanneer u klaar bent op te frissen uw fotogalerij bent, hoef je niet af te drukken en professioneel kader alles nadat u foto’s bewerken naar uw wens. De mantel kan worden herbevolkt met honderden nieuwe foto’s in plaats van een geleidelijke rotatie per keer om de paar jaar.

Draadloze digitale fotolijsten die verbinding maken met het internet gebruikt om een ​​dure en premium product. Degenen die alleen foto’s af te spelen vanaf fysieke opslag, zoals SD-kaarten waren de starter product. Nu kunt u een kader dat doet beide goed voor een relatief lage prijs te krijgen, maar er is nog een plek voor de plug-and-play eenvoud van een niet-aangesloten frame. We keken naar kleinere frames die nog steeds zuinig. Onze review richt zich op 8- tot 10-inch digitale fotolijsten, maar vind je ook kleinere 7-inch digitale fotolijsten. Je kunt krijgen veel grotere, duurdere versies van de frames we beoordeeld voor een grotere resolutie of grotere plaatje. Grote digitale fotolijsten kan ongeveer 10 tot 15 inch breed. Voor nog meer informatie over deze frames, neem een ​​kijkje op onze artikelen over digitale fotolijsten.

Onze beoordelingen bleek de beste van het beste digitale fotolijsten zoals wij bekleed hen op in de dezelfde verlichting en vergeleek de kwaliteit van het beeld zagen we in elk. We testten elk op dezelfde set van foto’s en scoorde het frame op basis van hoe goed het gereproduceerd een ieder op het scherm. We keken voor de duidelijkheid en een scherm dat bezuinigingen op verblinding zoveel mogelijk, zodat de foto zichtbaar is vanuit meerdere invalshoeken. We vonden fatsoenlijke foto reproductie op alle frames, maar sommige hebben het een beetje scherper, terwijl anderen kijken wat korrelig of vervormd kleuren. Onze scores weerspiegelen.

We hebben ook onderzocht het beeld op het scherm als het afkomstig is uit verschillende bronnen, of een sprong schijf of het interne geheugen van het scherm. We gebruikten verschillende soorten foto’s ook, met inbegrip van die genomen op een mobiele telefoon, digitale versies van oude dia’s en een document foto we ingescand. Ons panel van testers opgenomen mensen met expertise in fotografie evenals die zonder.

We hebben overwogen gebruiksvriendelijkheid in elke fase van onze evaluatie, in het besef dat veel mensen de mogelijkheid om aan te sluiten in het frame, sluit een USB-poort en zie fraaie foto’s vrijwel direct zullen waarderen. Menu’s en afstandsbedieningen moet zeer eenvoudig te navigeren, zelfs voor iemand die nog nooit gebruik heeft gemaakt van een digitale fotolijst.

Zoals we onderzocht digitale fotolijsten, de kleinste hoeveelheid opslagruimte die we tegenkwamen was 200 foto’s. Als je zou proberen af ​​te drukken en het frame 200 van uw favoriete foto’s, dat zou veel van uw tijd en energie te nemen, niet om ruimte te vermelden op uw muren. De meeste frames in onze vergelijking kan opslaan en weergeven van veel meer foto’s dan dat – duizenden foto’s in de meeste gevallen. U sluit gewoon op een geheugenkaart en geniet. Sommige fabrikanten maken digitale fotolijsten die muziek en video’s af te spelen, samen met stilstaande beelden.

Een nadeel van deze frames is het gebruik van elektriciteit. Hoewel relatief klein, een elektronisch frame nog een apparaat dat uw energierekening kan uitbreiden. Sommige frames gesneden verbruik met bewegingssensoren of slapen timers zodat het frame niet foto’s tentoon op een lege kamer op alle uren van de dag en nacht. U vindt er ook op batterijen werkende digitale fotolijsten als je niet wilt dat de macht van uw huis te gebruiken.

Aangezien dit is iets dat een deel van uw interieur zal worden, is het de moeite waard na te denken een beetje over het uiterlijk van een digitale fotolijst’s. stijlen Iedereen is verschillend en het bereik van de elektronische fotolijst ziet is het niet waarschijnlijk dat alle stijlen tegemoet te komen. Er zijn eigenlijk alleen maar een paar soorten – een aantal dat plastic voorzien en lijken meer op computerschermen, en anderen die houten ontwerpen hebben, meer als traditionele fotolijsten. Het kan moeilijk te vinden die uw specifieke smaak past, maar je kunt concentreren op degene die het dichtst komt. De kwaliteit van de foto scherm is het belangrijkste ding, natuurlijk, dus je bereid zijn om een ​​frame dat niet perfect overeen met esthetiek van uw huis als het is uitstekend in alle belangrijke manieren te krijgen kunnen zijn.

Na onze batterij van tests, vonden we de NIX Hu-Motion Frame, Aluratek Digital Photo Frame en GiiNii Digital Picture Frame om de beste digitale fotolijst voor het opslaan en weergeven van foto’s zijn. Alle frames in onze vergelijking kunt u honderden digitale foto’s te delen in een frame op de muur of tafel. De top drie hebben een bijzonder goede baan van dat, hoewel, staande in termen van foto reproductie uitmuntendheid en het gemak voor de gebruiker.

De NIX Hu-Motion Frame kreeg positieve recensies van onze experts voor de kwaliteit van het display. Het projecteert grote kleuren en scherpe fotokwaliteit, en dit is een van de slechts twee frames die perfecte scores voor gebruiksgemak kreeg.

De Aluratek digitale fotolijst biedt een goede kwaliteit foto reproducties die trouw zijn aan de kleur en helder zijn, zelfs als het niet zo helder als wat foto frames. De plug-and-play eenvoud betekent dat u geheugenkaarten of een sprong schijf kunt invoegen en te beginnen met foto’s.

Het frame testten we uit GiiNii biedt een meer traditionele look en feel met zijn houten constructie. Het ontbreken van een motion sensor zou kunnen betekenen een beetje meer energie gebruiken dan heeft de voorkeur, maar je kon altijd uitschakelen wanneer je naar bed gaat.

Alle frames in onze line-up zal helpen bevrijden uw foto’s van de telefoons en harde schijven, waar zij verbergen zonder toevoeging van de rommel die wordt geleverd met prints. De juiste digitale fotolijst kan u helpen bij het huis van al uw herinneringen in een georganiseerde display.