de beste DSL-modems van 2017

Als u een DSL-modem te kopen om de maandelijkse apparatuur kosten van uw Internet Service Provider te voorkomen, bieden wij de volgende oriëntatie op de technologieën en merken.

Wie op aarde zou willen één van de DSL-modems te kopen wanneer, voor een maandelijkse huur, de Internet Service Provider (ISP) zal bieden en onderhouden van de uitrusting, soms gratis en soms voor een vergoeding? Als er een vergoeding, die een aankoop overwegen waarschijnlijk berekend dat de periode waarin de koopprijs de maandelijkse apparatuur lease gelijk zal zijn van een ISP: een jaar. Of misschien de beslissing hangt af van het vermoeden dat het mogelijk zou zijn om een ​​beter modem dan degene die bij een dienst te kopen. In beide gevallen, een modem koper bereid is te laten gaan van de veiligheid van de leasing, om te gokken dat het product de geschatte break-even date zal overleven.

De ISP’s verkopen ook modems, maar bij volledige verkoopprijs, zodat de koper niet profiteren van de prijsconcurrentie van een open markt, hoewel de ISP heeft een volumekorting op wholesale-niveau. Hier vindt u side-by-side reviews modems beschikbaar voor het publiek van de fabrikanten te vinden. We hebben niet voor de producten die zijn beperkt tot ISP channel sales.

Voorafgaand aan het maken van een aankoopbeslissing, zijn er drie grote categorieën te overwegen: attributen (hardware en software features), gebruiksgemak, en de hulp en steun.

Als u klaar bent om zelf uw eigen modem, de leveranciers die rechtstreeks verkopen aan het publiek zijn van D-Link Corporation, Motorola Inc., NETGEAR Inc., Zoom Telephonics Inc. en ZyXEL Communications Corp. Voor meer informatie, lees artikelen over DSL-modems en check out reviews op het winnen van producten, zoals de D-Link DSL-2320B, de Motorola Netopia 2210 en de ZyXEL Prestige 660M.