de beste externe harde schijven voor desktops in 2017

Met behulp van een desktop externe harde schijf een back-up van de gegevens op uw computer zal niet alleen de bescherming van uw vitale computerbestanden, maar het zal ook u gemoedsrust.

In de wereld van vandaag, we vaak niet de fysieke kopieën van belangrijke documenten, zoals facturen en creditcardafschriften hebben. Allerlei gegevens worden gedigitaliseerd omdat ze veel gemakkelijker te organiseren en te beheren in digitaal formaat. Wij slaan de meeste van onze media in digitaal formaat om dezelfde redenen – het maakt onze muziek en foto’s snel en eenvoudig te beheren. Digitaal te gaan is een groot goed voor vele redenen, maar er is één groot nadeel: Alles kan verdwijnen in een oogwenk als er iets misgaat.

Met het oog op belangrijke documenten en media te beschermen, moet u altijd uw data back-up in ten minste twee plaatsen. Desktop externe harde schijven zijn een uitstekende manier om een ​​back-up van al uw belangrijke bestanden, omdat ze zijn ontworpen voor het laatst voor een lange tijd. Computers crash, smartphones breken, en tablets te gaan van stijl. Met een externe harde schijf, krijg je een centrale plaats om al uw belangrijke informatie en media op te slaan en geen zorgen te maken over hen te verliezen. Als je een beetje tech-savvy, kunt u aansluiten van een externe desktop harde schijf tot uw draadloze router en het gebruiken om media zoals muziek en films streamen.

Het is belangrijk op te merken dat de desktop externe harde schijven zijn niet hetzelfde als draagbare harde schijven. Het primaire onderscheid is dat ze nodig hebben op een stopcontact te worden aangesloten en ze zijn gebouwd om langer duren. We hebben gekeken naar de beste desktop externe harde schijven, en de Western Digital My Book, Toshiba Canvio Bureau en Buffalo DriveStation Axis Velocity komen aan de bovenkant van de verpakking. Voor meer informatie over deze producten en hun mogelijke toepassingen te leren, kijk op onze artikelen over desktop externe harde schijven.

Zodra u het punt waar u een desktop externe harde schijf nodig met minimaal 1 TB opslagruimte hebt bereikt, ben je een bona fide digitale inhoud kenner. Zorg ervoor dat de harde schijf die u kiest om kopieën van uw kostbare inhoud te houden aan een zekere kwaliteitsnorm door het volgen van de specificaties die we hebben geschetst.

Er zijn veel verschillende dingen te overwegen wanneer u wilt naar een externe harde schijf te kopen, maar als je de beste desktop externe harde schijf voor u te vinden, go for it. Het uitstellen van een back-up van uw digitale content is geen luxe veel mensen zich kunnen veroorloven.