de beste flash drive mp3-speler

Flash MP3-spelers combineren lichtgewicht met een grote opslagcapaciteit met een mobiel entertainment center kunt u overal mee naartoe nemen creĆ«ren. Video’s bekijken, spelletjes spelen en, het beste van alles, luister naar je favoriete muziek en podcasts.

De nieuwste MP3-spelers pack een veelheid aan functies, zoals apps, games, camera’s en nog veel meer. Deze betaalbare, compacte units zijn draagbaar en past gemakkelijk in uw zak of tas. MP3-spelers kunt uw smartphone aan te vullen, zodat u uw media-collectie uit te breiden met ruime opslag en levensduur van de batterij die u specifiek kunt besteden aan entertainment. Sommigen hebben zelfs de mogelijkheid om internet bellen zonder de dure factuur die wordt geleverd met het bezit van een smartphone.

Simpel gezegd, MP3 is een bestandsformaat dat een nummer krimpt in een kleiner formaat, zodat het gemakkelijker is om op te slaan en te verplaatsen. MP3 audiobestanden worden gecomprimeerd tot ongeveer 10 procent van de bestandsgrootte van een compact disc spoor. Deze vermindering van de bestandsgrootte kun je meer muziek passen op uw handheld-apparaat of computer. Flash MP3-spelers op te slaan gegevens op een kleine, duurzame chip. In tegenstelling tot de harde schijf MP3-spelers, ze hebben geen interne bewegende delen die kunnen storing als ze worden blootgesteld overwerkt of extreme hitte.

Onze top drie picks voor de beste serie van MP3-spelers zijn de Apple iPod Touch, de Samsung Galaxy Player en de Cowan Z2 Smart MP3.To meer informatie, kunt u onze artikelen te lezen op MP3-spelers.

De beste MP3-spelers bieden toegang tot een breed scala aan spellen en applicaties voor u om te downloaden en te genieten. De meest indrukwekkende units bieden een grote opslagcapaciteit, lange levensduur van de batterij en de Wi-Fi-mogelijkheden. Wij willen ook het zien van extra’s, zoals een touchscreen, camera’s, GPS en FM-radio.

Flash MP3-spelers zijn klein, maar hebben een grote hoeveelheid opslagruimte en functies. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en dat zij niet de dure maandelijkse kosten in verband met de toegang tot media op smartphones vergen. MP3-spelers van vandaag kunt u te organiseren en te genieten van apps, games, muziek, films, televisieprogramma’s, foto’s en nog veel meer.