de beste grafisch ontwerp software van 2017

De veelzijdigheid van grafisch ontwerp software kunt u animatie te maken, foto’s en afbeeldingen te bewerken, beheren grote print projecten, en nog veel meer.

De top performers in onze review zijn Serif DrawPlus, de Gold Award winnaar, CorelDRAW Huis & Student Suite, de Silver Award winnaar, en Corel PaintShop Pro, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten,. Als u voor het eerst beginnen met het leren hoe grafisch ontwerp software te gebruiken, de functies en mogelijkheden lijken overweldigend. Hoe meer intuïtief en eenvoudig te gebruiken software is, hoe sneller je leert en in staat zijn om ingewikkelde ontwerpen te maken. De beste grafisch ontwerp software biedt ook krachtige tools en functies om u te helpen die innovatieve en creatieve ontwerpen te maken.

Terwijl de foto-editing software biedt een aantal tools die u kunt gebruiken om te helpen toe te voegen ontwerp effecten aan uw foto’s, hij niet over de mogelijkheden en functies om ingewikkelde illustraties, animaties en ontwerpen te maken. Grafisch ontwerp software heeft de eigenschappen en het vermogen om iets op te bouwen, van geanimeerde cijfers covers voor boeken. Met alle foto-effecten, digitale imaging-tools en illustratie gereedschappen, kun je allerlei verschillende ontwerpen te maken voor een breed scala aan formaten. Echter, als je gewoon op zoek bent naar software om u te helpen uw eigen unieke blog banner of Facebook header te maken, het design tools die worden geleverd met foto-editing software zal volstaan.

Bij de meeste grafische ontwerp software, kunt u iets van cartoon illustraties kranten lay-outs en reclame te maken. De grafische industrie zet de standaard van de gebruikte technieken en de software moet alle noodzakelijke tools bieden aan die richtlijnen te voldoen. Terwijl verschillende design software programma’s in de betaalde diensten zijn verschoven, zoals Adobe Creative Suite 6, hebben we ons gericht op het testen van grafisch ontwerp software in plaats van de diensten. De diensten hebben meer geavanceerde functies en mogelijkheden, maar ze komen ook tegen een hogere prijs; Ontwerp software biedt tools die onder twee hoofdcategorieën vallen:. Bewerken van foto’s en illustraties. Deze tools helpen u logo’s, illustraties, animaties, advertenties, blog banners, posters en zo veel meer te creëren. De gereedschappen geven je ook meer creatieve controle over de ontwerpen die u weer te geven op uw websites en blogs. Niet alleen kunt u kiezen welke foto’s en ontwerpen om te laten zien, maar je kunt ook speciale effecten en tekst toe te voegen of aan te passen aan de grootte van uw ontwerpen, zodat ze niet vertragen de laadtijd op uw website of blog. Terwijl blogs bieden een aantal creatief ontwerp, grafisch ontwerp software helpt u complexe afbeeldingen en ontwerpen die u kunt de grootte zonder verlies van kwaliteit te creëren.

Om de eerlijkste vergelijking van software, evalueerden we entry-level grafische ontwerp software die valt tussen de $ 20 en $ 130. Wij bieden ook recensies op foto-editing software, die vergelijkbaar is in het ontwerp en de functie om grafisch ontwerp software.

Wanneer u leren hoe om nieuwe software te gebruiken, moet u zich richten op hoe gemakkelijk de software te gebruiken en indien zij de taken kunnen voltooien je wilt in een tijdige wijze. Om de software te evalueren, hebben we ons gericht op zowel de illustratie instrumenten en de foto en beeldbewerking functies elk programma heeft. Sinds onze vergelijkingstabel rekening houdt met welke tools elke software ontbreekt, hebben we ons gericht op de taken die we in staat waren om te voltooien en hoe lang het duurde om ze te voltooien. We gebruikten deze cijfers om een ​​score die aangeeft hoe gemakkelijk de software te gebruiken omvatten.

Om de software te evalueren, verzamelden we drie besturingsafbeeldingen te gebruiken op elk programma. Om de verschillende effecten die de software biedt we gebruik gemaakt van een portret, een beeld van een landschap en een stilstaand beeld te verkennen. We vervolgens gebruikt gemeenschappelijke design tools, zoals bijsnijden, het invoegen van tekst en vergroten of verkleinen, en deze toegepast op elk van de beelden, en merkt hoe lang het duurde voor elke taak te voltooien. De software-interface speelt een belangrijke rol in hoe snel we de instrumenten, met schone en gebruiksvriendelijke workspaces het helpen van de meest kon vinden.

Om de illustratie instrumenten te testen, hebben we een poster, een blog header en een logo. Deze gemeenschappelijke taken die nodig zijn een combinatie van instrumenten. We niet alleen onderzocht hoe snel we elk van deze taken, maar ook gericht op de snelheid van de software en de kwaliteit van de afbeelding na het manipuleren, die alle bestaan ​​onze gebruiksgemak score. De software die illustratie instrumenten, zoals de pen of vectorborstels ontbrak, vereist meer tijd om logo’s, affiches en headers te creëren. Terwijl ze zijn niet nodig om ontwerpen te maken, deze efficiënte hulpmiddelen helpen u uw tijd productief te gebruiken.

Kortom, de software uitgevoerd op vergelijkbare wijze. Elk software programma biedt foto-editing tools die vergelijkbare resultaten te produceren. Als u op zoek bent naar software om dramatische effecten op je foto’s te maken, moet u rekening houden met het bedrag van foto filtert de software heeft.

De werkruimten en gereedschappen verschillen van het ene programma naar het volgende. Echter, de meeste van de software programma’s kunt u uw eigen aangepaste werkruimte, die u helpt de software te navigeren te maken. Software met vooraf ontworpen sjablonen of ondersteuning binnen de applicatie helpt bij de bruikbaarheid omdat het laat zien hoe u bepaalde taken uit te voeren of maak een effectief ontwerp.

Hoe kunt u uw grafische ontwerp software zal gebruiken zal beïnvloeden welke software het beste werkt voor jou. We creëerden een gebruiksgemak score die aangeeft hoe snel we waren in staat om gemeenschappelijke taken uit te voeren met het ontwerp software. Naast het gebruiksgemak, wil je een programma dat alle tools die je nodig hebt om uw ontwerpen te maken heeft te vinden. Onze vergelijkingstabel geeft de verschillende instrumenten elke software heeft.

Top Tien Reviews streeft naar producten en diensten in de hands-on testen evalueren waar mogelijk. We proberen zo goed mogelijk te simuleren als de ervaringen van een typische consument. We gebruikten gratis downloadbare proeven van de software om onze tests uit te voeren. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, en de resultaten van onze bevindingen waren niet aan de bedrijven die in vooravond van de publicatie.

Naast het bewerken van foto’s en illustraties instrumenten, moet u andere functies te overwegen voor de aankoop van een grafisch ontwerp programma. Deze extra functies zijn terug te vinden in onze scores, aanbevelingen en artikelen over grafisch ontwerp software. Wanneer de nadruk op de mogelijkheden, moet u rekening houden met de volgende

Onze vergelijkingstabel houdt rekening met de verschillende types van illustraties en ontwerpen die u zal leiden tot het gebruik van de software en de tools die nodig zijn om dit te doen zijn. Het richt zich ook op de ondersteuning opties, in het bijzonder video tutorials, handleidingen en in-applicatie ondersteuning. Elk programma zal een leercurve hebben, en met een verscheidenheid aan opties voor ondersteuning helpt bij het oplossen van problemen. Het helpt ook aanzienlijk leer je hoe je de software te gebruiken op een efficiënte manier.

Drie grafisch ontwerp software programma’s opviel tussen de anderen in onze vergelijking: Serif DrawPlus, CorelDRAW Huis & Student Suite en Corel PaintShop Pro. Deze programma’s zijn allemaal voorzien van de pen tool, Pantone stalen en rasters, hulplijnen, en snap-to alignment die u helpen ingewikkelde en nauwkeurige ontwerpen te maken. Serif DrawPlus bevat ook zowel vector tracing en borstels, die de meeste van de andere programma’s missen. Vector gereedschap zorgen voor creatieve controle en de mogelijkheid om unieke ontwerpen te maken. We gericht op het gebruiksgemak voor elk van deze software en woog zwaar. Terwijl alle van de design software aangeboden gebruiksvriendelijke interfaces, onze top drie keuzes bieden geavanceerde tools en steeds hun bruikbaarheid te handhaven.

Als u aarzelen om een ​​investering in het leren van grafisch ontwerp zijn, dan is de ACDSee Photo Editor dient als een betaalbare optie. De software kost aanzienlijk minder dan de andere programma’s op onze line-up en het heeft nog steeds de fundamentele hulpmiddelen en functies die nodig zijn om de beste grafisch ontwerp te maken.