de beste home theater speakers 2017

Uw luidsprekers moeten de kwaliteit van uw televisie aan te passen. Home Cinema luidsprekers brengen theater-level geluid in uw huis en bieden alles wat u nodig hebt voor volledige audio-onderdompeling.

De top performers in onze review zijn Fluance SXHTB, de Gold Award winnaar; Boston Acoustics SoundWare, de Silver Award winnaar, en Bose Acoustimass 6 Series V, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 home theater-systemen.

Terwijl het bezit van een enorme televisie met 1080p, 4K of zelfs 8K resolutie is al de rage, dat is slechts een deel van het home theater vergelijking. Audiokwaliteit moet de weergave gelijk met het oog op een echte home theater ervaring te creëren. Aangezien zelfs de beste tv’s komen met een ernstig underpowered ingebouwde luidsprekers, adviseren wij u aan extra luidsprekers. Home theater luidsprekersystemen bieden een van de beste manieren om de geluidskwaliteit van uw home entertainment center en omring jezelf met high-end audio.

Alle systemen in onze home theater speaker beoordeling zijn 5.0 of 5.1 luidsprekersystemen. Dit betekent dat ze ten minste vijf luidsprekers – meestal twee grote speakers, twee surround luidsprekers en een center kanaal. De twee belangrijkste sprekers gaan op de linker- en rechterkant van uw televisie. Het centrum kanaal wordt direct onder of boven de TV en de surround luidsprekers moet gaan naar de links en rechts van de kijker – het audiosysteem in hoofdzaak rond de kijker. Deze strategische plaatsing van de luidsprekers dompelt u in de audio en levert bioscoop kwaliteit surround sound. The.1 in 5.1 staat voor een subwoofer. De 5.1 surround sound speakers we beoordeeld zorgen voor een voller geluid ervaring met een subwoofer toe te voegen diepte en realisme aan actiescènes.

De systemen in deze review variëren sterk in de kosten. Sommigen vallen onder de $ 200, terwijl anderen variëren boven $ 700. Echter niet aan dat een hogere prijs betekent een beter produkt uit testen gebleken dat niet het geval is.

Home theater-luidsprekers komen in een verscheidenheid van regelingen geschikt is voor uiteenlopende vormen van entertainment kamers. Bijvoorbeeld, de Polk TL150 en Klipsch Quintet home theater-luidsprekers niet met een subwoofer. We raden het toevoegen van deze systemen om een ​​home theater dat al een subwoofer, omdat de basweergave op deze systemen is onvoldoende. Bezoek ons ​​huis subwoofer site om grote mogelijkheden op home entertainment subwoofers te vinden.

Sommige systemen, zoals de Fluance en Monoprice home theater speakers, hebben een speciale center luidspreker, terwijl systemen zoals de Bose (met vijf satellietspeakers) niet een typische centrale luidspreker hebben. Een van de sprekers is nog steeds over of onder de televisie geplaatst worden, maar het wordt niet beschouwd als een speciale center luidspreker. Vaak center speakers hebben meer chauffeurs en een hogere gevoeligheid rating dan satellietluidsprekers. Center luidsprekers worden meestal gebruikt om de dialoog duidelijkheid te verbeteren;. Als u al een aantal onderdelen van een home theater audio-systeem, zoals een subwoofer of naar links en rechts hoofdluidsprekers, kan elk van de systemen die we beoordeeld op uw bestaande installatie worden toegevoegd. Al deze luidsprekers kunt aansluiten op een 5.1- of 7.1-AV-receiver. Ze kunnen worden gebruikt om alleen te staan ​​als 5,0, 5,1, of als een upgrade van een 2.1-systeem naar een systeem 7,1. Voor meer informatie over de verschillende home theater speaker regelingen, alsmede de installatie tips en trucs, bezoek onze leercentrum naar artikelen over home theater-luidsprekers.

Als u geen bestaande componenten, met inbegrip van een Blu-ray-speler of AV-ontvanger, en je een eenvoudige home theater setup wilt, kunt u overwegen een home theater in een doos. Er zijn belangrijke verschillen tussen de twee systemen.

Hoewel de geluidskwaliteit is het belangrijkste aspect van home theater audio-systemen, functies zoals luidsprekergrootte en wandmontage speakers een rol kunnen spelen in de beslissing welke surround sound luidsprekersysteem is het beste voor jou.

Speaker Maat; Zorg ervoor dat u luidsprekers die passen bij uw entertainment kamer te kopen. Een grote theaterzaal vereist groter, krachtiger luidsprekers dan 10 x 10 slaapkamer omgezet in een filmzaal. Alle systemen gereviewd we zijn er in verschillende maten speaker, het aanbieden van een aantal aanpassingen. Echter, sommige systemen omvatten vloerstaande speakers, terwijl anderen bevatten slechts cube-sized satelliet speakers. Compacte cube luidsprekers zijn gemakkelijk te verbergen of te monteren op een muur, waardoor ze ideaal voor ruimtes waar elke inch van de ruimte is kostbaar.

Subwoofer, Home cinema luidsprekersystemen die komen met een subwoofer zal uiteraard een betere basweergave dan systemen zonder één. Als u op zoek bent naar een luidsprekersysteem met een krachtige subwoofer, de RMS duurvermogen; classificatie is de beste indicator van de macht en het volume van een onderzeeër. Piekvermogen is vaak een verfraaid specificaties van de fabrikant en is niet een goede indicator van de macht van de subwoofer.

De Fluance SXHTB Home Theatre-systeem is onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar. Simpel gezegd, dit is de beste klinkende home theatre-systeem in onze line-up. Het komt niet met een subwoofer, maar het bevat links en rechts vloerstaande luidsprekers die overstroming uw entertainment center met een helder en krachtig geluid. De satelliet luidsprekers zijn boekenplank-en kleinbedrijf luidsprekers die een goed afgeronde geluidskwaliteit. Dit systeem zorgt voor een superieure geluid en kost evenveel als budget luidsprekers. Dit is onze eerste keuze bij een fatsoenlijke marge.

De Boston Acoustics SoundWare is onze winnaar Silver Award. De subwoofer zorgt voor veel basweergave, terwijl de kleine satellietluidsprekers creëren heldere hoge frequenties dialoog geluid duidelijk te maken. De surround sound niet helemaal onder de indruk van onze luisterpanel zoals de Fluance systeem, maar dit Boston Acoustics systeem is top tier. De kleine blokjes satelliet speakers kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan de muur of verborgen op de planken, dus dit zou een ideale keuze voor kleine theater kamers zijn.

De Bose Acoustimass 6-serie V Home Theater-systeem is our Top Tien Bronze Award winnaar. Net als de Boston Acoustics systeem en is voorzien van kleine blokjes speakers in plaats van vloerstaande of boekenplank luidsprekers voor satellieten. Dit is goed voor kleine theater kamers, want het neemt minder vastgoed. De opgenomen subwoofer werkt als centraal knooppunt voor het gehele systeem. Alle andere sprekers stekker in de subwoofer met gespecialiseerde verbindingen. Aangezien het niet de traditionele +/- luidsprekerkabel niet gebruikt om verbinding te maken met de ontvanger, kan de blokjes luidsprekers niet worden gebruikt zonder de Bose subwoofer. Dit beperkt aanpasbaarheid, maar uiteindelijk is het systeem klinkt geweldig als geheel eenheid;. De Monoprice Premium 5.1 home cinema-systeem is onze top pick budget. Het beschikt over vier satelliet luidsprekers, een centrale luidspreker en een subwoofer – allemaal voor minder dan $ 200. Het is de minst dure systeem in onze line-up. De subwoofer heeft niet de duidelijkheid of de surround sound van de impact die onze top drie te bieden, maar het is een enorme upgrade van de televisie speakers.