de beste indoor elektrische grills 2017

Je hoeft niet te bezitten een barbecue om heerlijke gegrilde gerechten te koken. Indoor elektrische grills bieden dezelfde grillen functies in een compacte en handige eenheden die je kunt gebruiken in uw huis.

De top performers in onze beoordeling zijn de Cuisinart Griddler, de Gold Award winnaar; West Bend Electric Indoor Grill, de Silver Award winnaar, en Hamilton Beach Indoor Grill, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een eenheid aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 elektrische grills.

Voor veel mensen, kon niets meer subliem dan grill merken op een stuk vlees, maar als het is het holst van de winter kan een indoor elektrische grill uw enige optie voor een “cookout.” U mag niet hetzelfde houtskool smaak als je zou buiten, maar je kunt meestal iets heel lekker, en de clean-up is veel gemakkelijker te krijgen.

Een gegrilde stuk van kip of vis is ook een gezond alternatief wanneer je het vergelijkt met veel van de gefrituurde, fast-food-versies. U kunt uw gegrilde eiwit te koppelen met een salade en maak er een maaltijd een voedingsdeskundige kan aanbevelen.

Ook al heb je hamburgers kunt koken op vrijwel elk oppervlak koken, is er iets aardigs over hoe snel en makkelijk het is om ze te koken op indoor elektrische grills. Met hamburgers vooral, zult u niet dat outdoor smaak, maar de beste indoor elektrische grills hebben hun eigen verdienste en niet om iets anders te vervangen. Ze hebben een plek verdiend op vele werkbladen op basis van hun gemak en mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is het koken van een hamburger perfect – en snel. Frituren een hamburger in een pan op het fornuis of roosteren in de oven kost meer tijd en laat meer rotzooi.

Er zijn verschillende soorten binnen grills, elk geschikt voor een ander type koken. Waarschijnlijk de meest bekende type is de clamshell stijl gepopulariseerd door de George Foreman Grill, waar sandwiches je eten tussen twee kookplaten en elimineert de noodzaak om het voedsel te spiegelen. Er zijn ook eenheden die een traditionele elektrische grillplaat lijken, compleet met een glazen deksel. Eenvoudige gietijzeren koekenpannen met ribbels zijn altijd een optie ook.

Alle soorten hebben hun voordelen en nadelen. Clamshell grills zoals de George Foreman Grill zijn snel, maar kunnen moeilijk schoon te maken zijn. Skillet-stijl indoor grills zijn eenvoudig te reinigen in sommige opzichten, maar met hun glazen deksels op ze veroorzaken vlees te stomen in hun eigen sappen meer dan echt grillen, en dat leidt tot andere smaak. De gietijzeren koekenpannen dat je iets meer dan een brander zet maken een mooie grote puinhoop, maar veel mensen de voorkeur aan de smaak die ze produceren.

We hebben gekeken naar een aantal van de meest populaire onder een paar verschillende types van tafelblad elektrische grills zoals wij het onderwerp onderzocht. Onze elektrische grill beoordelingen omvatten die die u kunnen helpen eieren, panini’s, biefstuk, groenten en nog veel meer te koken. De meest voorkomende toepassingen zijn echter zeer waarschijnlijk kip zonder vel en hamburgers. Dat is wat we besloten om te testen. We hebben gezocht naar de beste grill om een ​​snelle en heerlijke maaltijd op tafel te krijgen in elk weertype.

We testten elke grill op meerdere kip aanbestedingen en hamburgers. We kookten aan weerszijden van elke eenheid om te controleren op gelijkmatige warmteverdeling, van links naar rechts. We kochten al het vlees uit dezelfde winkel en bereid elk stuk vlees op dezelfde manier om te bepalen welke toestellen het beste werken in dezelfde set van omstandigheden. We hebben gezocht naar de grills dat snel en efficiënt gewerkt om vochtig en heerlijke kip en perfect gebakken hamburgers te bereiden.

We zochten ook voor degenen die makkelijkst te gebruiken zijn. We merkten montage tijden en het schoonmaken tijden, zodat u een idee van hoe een ieder in uw leven zou passen kan krijgen.

Onze favoriete elektrische grills – de Cuisinart Griddler, West Bend Electric Indoor Grill en Hamilton Beach Indoor Grill – waren eenvoudig te monteren en te gebruiken, de productie van de soorten van de resultaten die u zal trots zijn om te dienen. Ze zijn ook zeer eenvoudig te reinigen, met lekbakken dat vet ergens naast uw aanrecht of aan de onderkant van uw kasten te verzamelen.

De Griddler biedt vooral een geweldige hamburger of stukje kip, koken ze zonder ze uit te drogen. Deze elektrische grill kregen onze enige perfecte score voor het handhaven van een uniforme temperatuur van hoek tot hoek, terwijl veel concurrenten hadden warme en koele plekken. Het heeft een royale hoeveelheid kookruimte en stelt u in staat om een ​​breed scala aan producten, de hele weg van ontbijt tot middernacht snacken koken, dankzij omkeerbare koken oppervlakken die plat op de ene kant en geribbelde aan de andere kant zijn.

West Bend’s Electric Indoor Grill is minder nuttig voor pannenkoeken, want het heeft slechts een zeer klein vlak oppervlak aan één kant. De rest is opgezet als een traditionele grill. Het gekookte vleeswaren heerlijk sappig en lekker te zijn. Met zijn glazen deksel, kan het u helpen voedsel te stomen.

De beste inzet voor een goedkope clamshell grill is vanaf Hamilton Beach. Het eten is de bliksem snel gedaan en je hoeft niet eens te spiegelen. Je krijgt niet dat cookout smaak, maar dit zal een redder in nood op een drukke nacht te worden.

Niet iedereen heeft het budget of de ruimte voor een grote outdoor grill. De beste indoor elektrische grills kan u helpen om opnieuw een aantal van die ervaring, dat wel. Ze kunnen ook een fast-track te bieden aan een relatief gezonde en eenvoudige doordeweekse maaltijd.