de beste midi-kabel

Het aansluiten van uw audio-apparatuur met MIDI kabels helpt u muziek die is melodieus, interessante, dynamische en intense te maken.

Als u op zoek bent naar een MIDI-kabel te kopen, ben je waarschijnlijk bekend met Musical Instrument Digital Interface (MIDI) technologie. Sinds haar oprichting in 1982, MIDI werd al snel de internationale standaard voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van digitaal gecodeerde muzikale data – met inbegrip van de frequentie, de toon, toonhoogte, snelheid, duur en de volgorde van elke noot, of “MIDI-event,” binnen een akkoordenschema of melodie – tussen de afzonderlijke stukken audio-apparatuur tijdens elke fase van de muziekproductie, van sequencing en opnemen om real-time weergave tijdens live optredens. MIDI-kabels verbinden deze audiocomponenten apparatuur – die kunnen bestaan ​​uit meerdere synthesizers, keyboards, sequencers, toongenerators, effecten-keten processors, controllers, drummachines, mengpanelen, digitale recorders en computers – in zowel eenvoudige als complexe kettingen aan MIDI-event over te dragen informatie in seriële of multi-directionele configuraties.

MIDI-protocol werd gestandaardiseerd als keyboard synthesizers werden steeds een veelgebruikt instrument in elektronische, pop, rock en jazz muziek. Geluidstechnici gewijzigde bestaande audiokabels digitale nota informatie tussen synthesizers, verwerkers en het mengen van boards te dragen. De huidige MIDI-kabels zijn nog steeds relatief eenvoudig audiokabels die bestaan ​​uit afgeschermde bekabeling in een rubberen behuizing met een DIN-connector aan beide uiteinden – met ofwel drie, vijf of zeven connectorpennen (of combinaties met asymmetrische pin configuraties om een ​​drie-pin apparaat met vijf-pin-controller, bijvoorbeeld) – die interface met de MIDI input en output-poorten op instrumenten en audio-apparatuur.

Zoals u kunt zien, MIDI is een belangrijk en breed toepasbaar hulpmiddel voor muzikanten van alle genres die het proces van het opnemen en afspelen van muziek met meerdere instrumenten en verwerkers stroomlijnt. Leren om deze technologie en de MIDI-kabels die de overdracht van de digitale nota informatie kan uw vermogen om muziek die de manier waarop u dat wilt, terwijl het automatiseren van veel van de stappen om jezelf te redden tijd en stress hoofdpijn geluiden te verbeteren. Voor meer informatie, zorg ervoor dat onze artikelen over MIDI-kabels evenals onze Mogami MIDI Synchro, Pro Co Excellines en Planet Waves Custom serie MIDI-kabel recensies gelezen.

We evalueerden de beste MIDI-kabels in termen van hun functies, duurzaamheid, opties, en de kwaliteit en kwantiteit van de hulp en ondersteunende systemen elke fabrikant, en we gerangschikt op elk van de volgende criteria

Het maakt niet uit welk instrument je speelt of hoe je MIDI-technologie te gebruiken, kan je niets doen zonder kabels. Lees onze uitgebreide review site aan het merk dat het beste is voor wat je doet uit onze line-up van de top 10 MIDI-kabels te kiezen. Voor de nieuwste technologie nieuws en gadgets, bezoek ons ​​altijd.