de beste monitoring software van 2017

In de echte wereld, kunt u ervoor zorgen dat de veiligheid van uw gezin en het welzijn door ze uit de buurt van vreemden en twijfelachtige inhoud, door het blokkeren van de deuren en door het sluiten van de gordijnen. Echter, de computer geeft de cyberwereld toegang tot uw huis, het openen van de deuren aan vreemden, gevaren en negatieve invloeden. Daarom is monitoring software is een must-have voor uw familie en hun computers van digitale onheil te verdedigen.

Online roofdieren, pesten, pornografie en geweld op de loer liggen op het internet, maar u kunt uw familie te beschermen tegen ongewenste blootstelling via de computer monitoring software. Deze programma’s laten zien wat er gaande is in de loop van de tijden die u kunt daar niet met een waakzaam oog.

De beste monitoring software bieden een scala aan opties en instrumenten om te helpen beschermen uw gezin. De top drie producten die wij beoordeeld – SpyAgent, WebWatcher en PC Pandora – hebben een lange lijst van functies die u van pas om uw gezin te beschermen en geven u gemoedsrust te vinden. U kunt meer informatie over computer monitoring te leren in onze gekenmerkte artikelen. Lees verder hieronder om erachter te komen wat we bekeken en wat wij denken is belangrijk om te overwegen voordat u uw aankoop.

Bij de keuze van monitoring software, zijn er een paar dingen te overwegen. Verschillende programma’s bieden verschillende niveaus van bescherming en verschillende opties voor het opnemen van de activiteit, het filteren van de inhoud en het blokkeren van de toegang. De volgende zijn de categorieĆ«n waarop wij geconcentreerd

Met de toename van de computer en het internet te gebruiken, betere bescherming is noodzakelijk om uw gezin veilig te houden. Negatieve invloeden van alle soorten zijn slechts een paar toetsaanslagen weg, maar een computer monitoring software bieden bescherming en gemoedsrust wanneer kan je er niet zijn. Opties variƫren van basic website monitoring om volledige controle over websites, zoekopdrachten en toepassingen. Als u niet zeker weet welke software past bij uw behoeften, gebruik maken van onze beoordelingen om te bepalen hoeveel bescherming en dekking elk stukje software biedt, zodat u kunt inspelen op de behoeften van uw gezin.