de beste navigatie-gps-eenheden van 2017

De top performers in onze beoordeling zijn de Garmin Nuvi 2589, de Gold Award winnaar, de TomTom GO 500, de Silver Award winnaar, en de Magellan SmartGPS, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Navigatie GPS units zijn kleine, draagbare apparaten die u nauwkeurige, specifieke aanwijzingen kan geven, zelfs in gebieden zonder mobiele service. Ze zijn veel beter dan smartphone-apps, omdat ze geen gegevens te gebruiken of belasten de batterij van uw smartphone.

U typt in of, in sommige premium modellen, spreek uw bestemming en het apparaat geeft je turn-by-turn aanwijzingen. Het geeft ook informatie zoals uw huidige snelheid en de tijd en de resterende totdat u uw bestemming te bereiken afstand.

Ze hechten via een zuignap aan de voorruit of het dashboard en krijgt stroom uit een adapter voor de sigarettenaansteker. In tegenstelling tot permanente navigatie GPS-eenheden, kunt u gewoon de stekker uit een draagbare GPS en te verplaatsen naar een andere auto.

In tegenstelling tot een smartphone navigatie-app, hoef je niet te zijn in een gebied met mobiele service om turn-by-turn aanwijzingen te krijgen van een navigatiesysteem GPS. Dit komt omdat deze eenheden hebben kaarten in hun herinneringen en hun locatie-informatie direct van GPS-satellieten, die een betere dekking dan mobiele telefoon aanbieders hebben.

Elke eenheid die we beoordeeld wordt geleverd met kaarten van de Verenigde Staten. Ze hebben ook een micro-SD-card slots waarin u extra kaart kaarten kunt invoegen. Dit betekent dat als u van plan bent om naar het buitenland te reizen, kunt u een kaart van dat land te kopen, te laden op een micro-SD-kaart en plaats deze in uw GPS.

Het is belangrijk dat u op zoek naar een GPS met levenslange kaartupdates. Dit betekent dat elk jaar of zo, kunt u terecht op de website van de fabrikant en update uw kaarten om eventuele wijzigingen te weerspiegelen. Automatische doorzending is een essentieel kenmerk te vinden op elke fatsoenlijke auto GPS. Als je een verkeerde afslag te nemen, moet het toestel uw route opnieuw te berekenen op basis van uw bijgewerkte locatie.

Een snelheidslimiet indicator is een ander belangrijk kenmerk. Het apparaat vertelt u niet alleen de snelheid waarmee u op reis bent in, maar ook de snelheidslimiet van de weg waarop u rijdt. Dit kan helpen voorkomen dat snelheidsovertredingen tickets veroorzaakt door het niet kennen van de snelheidslimiet van de weg waarop u rijdt, zoals één in een onbekende locatie. U zult ook willen ervoor zorgen dat uw GPS heeft een ingebouwde batterij, zodat het kan zelfs werken wanneer losgekoppeld.

De beste navigatie-GPS-eenheden hebben een groot aantal functies die, terwijl het niet nodig is, sterk verbeteren van uw navigatie-ervaring. De belangrijkste daarvan is voice-activated navigatie. Dit is een van de grootste voordelen smartphones oudsher via dedicated GPS had, omdat het veel sneller dan typen in een bestemming. Verschillende modellen die we beoordeeld hebben deze functie.

3D-kaarten zijn een bijzonder nuttige functie als u vaak rijden in steden. Hoge gebouwen, bruggen en andere grote objecten worden gemodelleerd in drie dimensies. Dit maakt ze veel gemakkelijker te herkennen dan ze op een traditionele tweedimensionale kaart. Alle Garmin Nuvi eenheden hebben 3D-kaarten, en Magellan en TomTom bieden hen ook op bepaalde modellen.

Een andere premium functie die je moet zoeken is een ingebouwde ontvanger voor verkeersinformatie. Dit maakt het mogelijk om de verkeerssituatie te controleren zonder dat u uw smartphone raadplegen. Een capacitief touchscreen is een ander kenmerk dat is goed om te hebben, omdat het stelt u in staat om pinch-to-zoom gebaren te maken, net zoals u zou doen op uw smartphone, het vermogen je niet met resistieve touchscreens.

Iedereen maakt gebruik van kaarten, maar sommige mensen gebruik maken van papieren kaarten, sommigen gebruiken gewijd GPS-eenheden, en sommige gebruiken hun smartphones. Dedicated GPS units zijn gemakkelijk de beste keuze, omdat ze bijna overal te werken en, in tegenstelling tot papieren kaarten, kunnen ze worden bijgewerkt. Voor meer informatie over de auto GPS-eenheden te leren, kijk op onze extra artikelen of diepgaande vergelijking recensies over de 10 beste auto GPS-eenheden op de markt.