de beste online reissites 2017

Online travel sites bieden krijg je waar je naartoe wilt. De beste online travel sites bieden een boeking van vluchten, hotels, huurauto’s, cruises en zelfs safari’s en expedities.

De top performers in onze review zijn Orbitz, de Gold Award winnaar, CheapTickets, de Silver Award winnaar, en Priceline, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een site aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10 van reissites;. Travel kan avontuur, ontspanning of toegang te bieden tot essentiële zakelijke contacten, en zelfs een perfecte combinatie van alle drie , soms. De beste online travel websites ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk voor elke dollar in uw budget. Ze helpen ook het meeste uit elke minuut van uw tijd te maken als je in de markt voor een geweldige vakantie-pakket. Deze sites maken het gemakkelijk om snel elk facet van uw reis -flights, accommodatie en op korte uitstapjes in tussen te organiseren. De beste van hen kunt u verschillende aspecten van uw reis voor het gemak en besparingen te verpakken.

De oprichting van een relatie met de juiste site kan leiden tot veel lonende reiservaringen gedurende vele jaren. Boeken met de verkeerde site kan leiden tot verschillende frustraties in verband met beperkte selectie, overdreven streng of onmogelijk te vinden annuleringsvoorwaarden, verborgen kosten, hoge prijzen en lage kwaliteit van de klantenservice.

Zoals we begonnen onze online reissites beoordeling, we vroegen ons af of er een beste reissite voor vluchten en een andere voor het huren van een auto en andere aspecten van een vakantie zou zijn. Gelukkig vonden we een flink aantal reizen sites die een goede baan te doen op meerdere soorten boekingen, onder verschillende omstandigheden. Dit vermogen om te multitasken is een ding dat reissites onderscheidt van aanbieders, die uitstekend voor het vinden van onderdak zijn. Zeroing in op de perfecte hotelkamer, in de perfecte omgeving, voor de perfecte prijs is waardevol, maar sommige reizen vereisen planning hulp voor alle aspecten van uw reis. Dat is wanneer een online travel site is het beste. Het kan een virtueel reisbureau dat werkt met een indrukwekkende snelheid om deals te vinden te worden – en zelfs steelt – voor reis- en verblijfkosten. Voor meer informatie, kijk op onze artikelen over online reissites.

Een goede reiswebsite ter concurrerend is voor de prijs voor vluchten, hotels, autoverhuur, cruises en nog veel meer. Het is een all-around concurrent die kan ervoor zorgen dat uw reis is onvergetelijk in de beste zin. Wij geven de voorkeur bedrijven die u laten koppelen twee of drie aspecten van uw reis gemakkelijk, met specifieke zoekopdrachten voor de vlucht en hotel of vlucht en autoverhuur, en andere combinaties aan uw behoeften.

Het is mogelijk om te investeren in vakantie clubs, reisverzekering en verschillende reizen credit card beloningsprogramma’s apart, natuurlijk, maar we willen reizen boeken sites die hun eigen eenvoudig beloningsprogramma’s en verzekeringen aanbod hebben.

U kunt altijd toegang tot deze sites op internet service van uw telefoon, maar een app is mooi, en sommige apps zijn bijzonder nuttig omdat ze makkelijker dan het is op een mobiele website te boeken. Ze hebben gebruiksvriendelijke ontwerpen die het gemakkelijk maken om een ​​reis te boeken met slechts een paar tikken van je duimen.

We wilden een goed idee van wat het is om elke site gebruiken, zodat we een batterij van tests opgericht om te zien hoe ze te vergelijken, voor de prijsstelling, voor het gemak en voor een aantal andere factoren te krijgen. We gingen een reeks gemeenschappelijke vluchten – een mix van binnenlandse en buitenlandse – met dezelfde vertrek en terugkeer keer op elke reis-site. We herhaalden de testvluchten meerdere keren op meerdere dagen en op verschillende computers om te zien welke travel service zou geven ons de beste prijzen. Wij deden hetzelfde voor hotels, het invoeren van een reeks reizen scenario’s op elke site om eerlijk te vergelijken prijsstelling.

Ook geëvalueerd scoort reissites hoe gemakkelijk te gebruiken zijn, in het algemeen, en ook een handvol specifieke factoren. Zo hebben we gezien hoe gemakkelijk het was om hun annuleringsvoorwaarden en hoe gebruiksvriendelijk en eerlijk het beleid zijn te vinden. We vergeleken hun beloningsprogramma’s voor gebruiksgemak ook. Wij willen dat de diensten die het gemakkelijk maken om te onderscheiden wat reizen beloningen u krijgt en wanneer u ze kunt gebruiken.

De reis-sites die we beoordeeld zijn allemaal erg op elkaar, dus we waarderen de sites die opvallen in kleine, maar belangrijke manieren, met inbegrip van een uitstekende klantenservice en een hoge kwaliteit telefoon apps.

Op het einde, heeft de test niet onthullen dramatisch verschillende prijzen, vooral als gemiddeld over een groot aantal testscenario’s, maar er was voldoende gegevens om te concluderen welke sites het algemeen de beste waarde aangeboden aan elke site een cijfer voor zijn prestaties op de prijzen toe te wijzen. Het nemen van die scores in aanmerking evenals scores op basis van gebruiksgemak, customer support, telefoon app kwaliteit en andere factoren, vonden we Orbitz, CheapTickets en Priceline om de beste middelen voor het boeken van reizen online te zijn.

Orbitz is voorin over werkelijk alles – een zeldzaamheid in een industrie bekend staat om verdoezelen belangrijke details. De website geeft informatie over de annuleringskosten, reizen beloningen en alles transparant. Je weet wat je krijgt met Orbitz, en we vonden het een goede prijzen op vluchten en hotels in een zeer gebruiksvriendelijke website en app.

CheapTickets biedt solide waarde voor vluchten en hotels, en het biedt alle informatie die we zochten in een logische interface. Deze reis-site heeft een tab gewijd aan evenementen ticketing, zoals concerten en toneelstukken, dat is een leuke combinatie. U kunt een bezoek aan een stad en beschikken over een toneelstuk of concert in uw reisplannen, vaak tegen een korting.

Priceline geeft een aantal stevige aanbiedingen voor zowel lucht reizen en hotels. Ook heeft het een fantastische app die boeking maakt op uw telefoon een makkie. Deze Travel Service heeft ook responsieve klantenservice die live chat, wat handig is voor snelle vragen omvat.

Alle sites in onze online reissites beoordeling kan u helpen bij het boeken van vluchten of hotels, of beide, maar de beste van hen vindt u de laagste prijzen en maken het zeer eenvoudig om te vinden wat je nodig hebt voor epische avonturen overal in de wereld.