de beste tandenbleekwaters 2017

Heeft uw glimlach een makeover nodig? Met een whitening kit, kunt u lelijke vlekken te wissen op je tanden en beginnen om een ​​parelwitte, witte glimlach te genieten in een paar korte dagen.

Een mooie, witte glimlach is een waardig doel. Naarmate de tijd vordert, de tanden beginnen hun natuurlijke witte kleur te verliezen. Ze worden gekleurd door bacteriën, voedsel en dranken zoals koffie en wijn. Door dagelijks poetsen en flossen, en frequente tandarts bezoeken, kunt u uw tanden te beschermen tegen gaatjes, gingivitis en nog veel meer, maar dat zal niet per se je tanden witter te maken. Het bleken van tanden thuis kits zijn nuttige hulpmiddelen om ongewenste vlekken en donkere kleuren te verwijderen.

Teeth whitening producten maken gebruik van bleekmiddelen om vlekken te vernietigen op je tanden. Deze chemicaliën breken vlekken en verbeteren van de algehele kleur van je tanden. De chemicaliën worden toegepast met ofwel mondstukken of het bleken van tanden strips. De kit kan bevatten bitje dat je vullen met een bleekgel en dragen voor een bepaalde tijd elke dag. Elke bleken van tanden kit is anders en heeft een ander niveau van resultaten. De top drie kits van onze tests zijn Hollywood Smiles, Cool Teeth Whitening Thuis Professional Kit en Pearl Gentle White, en je kunt meer over whitening door het lezen van onze artikelen over tandenbleekwaters weten te komen.

Wanneer u op zoek bent naar de beste opties voor het bleken van tanden, wilt u een product dat snel resultaten levert en niet een grote hoeveelheid inspanning vergen. De beste tanden whitening kits bevatten alles wat u nodig hebt om een ​​parelwitte, witte glimlach zonder extra aankopen te bereiken. Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om de beste tanden whitening producten te evalueren.

Door het gebruik van de bovenstaande criteria en onze diepgaande reviews, kunt u een hoge kwaliteit tanden whitening product dat zal ervoor zorgen dat je een glimlach Hollywood-stijl in een mum van tijd kan knipperen vinden.