de beste touchscreen monitoren 2017

Revitaliseren uw kantoor aan huis door het toevoegen van een touchscreen monitor. Deze leuke gadgets kunnen werken in combinatie met een toetsenbord en muis, of ze kunnen allemaal dezelfde functies uit te voeren met slechts een aanraking van je vinger.

Heb je gemerkt dat je meer tijd doorbrengt op uw smartphones, tablets en andere elektronische apparaten dan je bent op je desktop computer? Misschien is een van de redenen is dat deze zijn minder leuk om te gebruiken. Met de swish van een vinger, kunt u pagina’s draaien. Door het scheiden van je wijsvinger en duim, kunt u inzoomen op de tekst en afbeeldingen. U kunt zelfs uw vinger krul over letters om woorden te schrijven. Met een touchscreen beeldscherm, kunt u nu brengen deze efficiĆ«ntie en stijl aan uw desktop computer.

Touchscreen monitoren zijn er al een tijdje, maar de technologie blijft vooruitgaan, waardoor de schermen slanker en je aanraking nauwkeuriger. Bovendien, met de populariteit van touchscreen-apparaten, meer toepassingen te ondersteunen touch mogelijkheden, die deze monitoren nog praktischer voor een desktop omgeving maakt. Terwijl u direct kunt typen op het scherm met deze monitors, hoef je niet per se hoeft te doen van uw toetsenbord en muis, tenzij je wilt. Het toevoegen van de touchscreen mogelijkheden om uw beeldscherm alleen een verrijking voor de bruikbaarheid en zorgt voor een high-tech uitstraling.

De Planar Helium, Acer en Dell T232HL ST2220T monitoren onderscheiden van de rest van de monitoren vanwege hun uitstekende touch-functionaliteit, superieur scherm specs, groot scherm grootte in vergelijking met hun beeldscherm grootte en nog veel meer. Voor meer informatie over touchscreen-technologie te leren, kunt u onze artikelen over touchscreen monitors te lezen.

Zoals u contact monitors vergelijken, zult u willen richten op vier hoofdgebieden. Het display, kenmerken, fysieke afmetingen en connectiviteit opties zullen een enorme invloed op de prestaties van uw monitor en uw tevredenheid met het product. De onderstaande informatie kan u helpen te bepalen hoe de specs te beoordelen voor elk van deze vijf gebieden.

De bovenstaande tabel toont alle specs voor deze touchscreen monitoren, zodat u snel degene die het beste voldoet aan uw behoeften kunnen identificeren. Bovendien, in elk touchscreen beoordeling, kunt u meer informatie over deze monitoren uit te voeren en hoe effectief de functies zijn te zien.