de beste voorraad software van 2017

De top performers in onze review zijn OptionsHouse, de Gold Award winnaar, Fidelity, de Silver Award winnaar en TradeKing, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 companie s.

Betaalbare voorraad software biedt u een manier te beheren en ontwikkelen van uw beleggingsportefeuille via een online trading platform. Dit soort investeringen software is ontwikkeld om de behoeften van mensen investeren voor persoonlijk gewin en niet als een beroep te voldoen. Stock tracking software stelt u in staat om uw handel platform te ontwerpen om uw voorkeuren. De software wordt geleverd met krachtige tools en functies voor het onderzoeken van, de handel in en het toezicht op de voorraden en voor het beheren van uw posities.

De diensten op onze voorraad software vergelijking zijn ideaal voor de handel in aandelen in plaats van het leren van de touwen. Als je een beginner bent in de aandelenmarkt, kunt u kijken op onze website voor Beginners Stock Trading, dat zich richt op onderwijs en leren aangeboden. Als je meer geavanceerde en op zoek naar een hoger risico trading, kunt u kijken op onze handel in opties en Forex beoordelingen.

Alle online aandelenhandel software wordt geleverd door online discount broker. Deze makelaars stellen provisies voor transacties die uw bestelling. Terwijl de meeste diensten rekenen concurrerende tarieven, sommige kosten minder dan anderen, en sommige bieden ook tiered vergoeding modellen, dus hoe meer je de handel, hoe minder je uitgeeft per handel. TradeStation is een van deze tiered-model services. Als plan om een ​​margin account, waarmee u geld lenen van uw makelaar voor beleggingsdoeleinden opent, zal de marge voor u belangrijk zijn. Hoe lager de marge, hoe beter, en de meeste diensten afnemen dit percentage, hoe meer je lenen. Samen met de tarieven en vergoedingen, het platform van de software zelf is van belang bij het kiezen van uw aandelenhandel software. Voor meer informatie, neem een ​​kijkje op onze aanvullende artikelen op voorraad software.

Omdat je online zal het maken van uw trades en het beheer van uw beleggingen via uw persoonlijke voorraad software trading platform, is het noodzakelijk dat de software die u kiest biedt een goed ontworpen en makkelijk te gebruiken handelsplatform met krachtige tools.

Stock softwareplatforms zijn er in vele verschillende vormen, en het beste is afhankelijk van de kenmerken en de stijl van het platform die het beste werkt met uw aandelenhandel strategieën. Online platforms, zoals die Fidelity biedt, komen steeds vaker voor. Omdat het online en een statische webpagina, de meeste online platforms zijn minder aanpasbaar dan desktop-platforms, zoals ze zijn georganiseerd in tabbladen met vaste informatie over elk. Echter, deze ook de neiging meer intuïtief omdat ze meer simplistisch.

Aan de andere kant zijn de desktop platformen, zoals thinkorswim TD Ameritrade’s. Platforms zoals deze hebben een klassieke trading look, met zwarte achtergrond en kleurgecodeerde analytische tabellen en grafieken. Alle desktop platformen we beoordeeld worden aangepast tot op zekere hoogte, dus je kunt meerdere vensters naar meerdere watchlists of optie ketens volgen op hetzelfde moment toe te voegen, en u kunt rapporten uit te voeren of te controleren voorraad prestaties van een enkel venster. Deze lijsten en rapporten kunnen worden aangepast en gereorganiseerd op het platform, zodat u kijken naar de informatie die voor u belangrijk is.

Alle diensten op onze line-up te bieden mobiele platforms, hetzij als apps of mobiele-geoptimaliseerde website. Je bent in staat om aandelen met alle diensten en opties handel met de meeste. U kunt ook uw standpunten en beheren van uw portfolio. Sommige mobiele apps, zoals de E-Trade mobiele platform, hebben extra functies, zoals barcode scanning, welke producten scant en biedt publiekelijk handel informatie over dat product op voorraad. Een paar kunt u geld overmaken naar uw rekening ook.

Bij de evaluatie van voorraad software, we nagedacht over hoe uitgebreid de mogelijkheden elk platform aanbiedingen zijn. Functies zoals een winst-en-verliesrekening schatter helpen volgen de huidige en potentiële toekomstige prestaties van uw portefeuille. Volatiliteit rapporten helpen bij het speculeren over de toekomstige prestaties van een aandeel. Wij controleerden elk bestand software voor standaard functies, zoals de mogelijkheid om aangepaste watchlists en optie ketens te maken en de mogelijkheid om live te volgen, streaming koersen. Verder hebben we gemeten hoe goed deze functies werken en hoe veel informatie en maatwerk u controle – het toevoegen van markers en het instellen van parameters voor rapporten, bijvoorbeeld.

Wanneer we de platforms getest evalueerden we hoe gemakkelijk elke taak kan worden voltooid, en onderzochten we de intuïtieve aard van het platform zelf. Voor elke dienst, hebben we een eigen score voor zowel de trading platform en de mobiele app.

Op de website platform of de desktop-platform, creëerden we watchlists en opties kettingen, liep rapporten en onderzocht voorraden. We hebben ook geprobeerd geavanceerde functies, zoals het exporteren van informatie aan belasting programma’s en synchroniseren naar de bank. We voerden onderzoek met behulp van de beschikbare analytische hulpmiddelen en in kaart brengen opties. We hebben gezocht naar hoe gemakkelijk het was te vinden en uit te voeren deze functies en hoe goed we konden het algehele platform aan te passen.

We hebben ook gedownload van de mobiele trading app voor elke dienst, aangesloten op de online account, deed onderzoek en keek naar financieringsmogelijkheden. Mobiele platformen over de hele linie toe aan onderzoek en handel voorraden, maar sommige zijn niet zo makkelijk te gebruiken of worden niet aangeboden op alle mobiele apparaten. Bij de evaluatie van en het creëren van onze Mobile App Functionaliteit score, hebben we gekeken naar de mogelijkheid om te creëren en watchlists bewerken, uit te voeren onderzoek, en het fonds rekeningen van de app.

De scores voor Platform Gebruiksgemak weerspiegelen onze ervaring met behulp van de online of desktop platformen. Over het algemeen vonden we de online OptionsHouse tot een all-around solide keuze. Het online platform is eenvoudig te navigeren en intuïtief. TD Ameritrade’s thinkorswim desktop-platform is ook een goede keuze, zij het een meer geavanceerde platform. Het kan minder intuïtief dan veel online platforms zijn, maar het biedt meer opties voor het in kaart brengen van de analyse dan elke andere dienst op onze line-up.

Hoewel er inherente risico met het investeren in de aandelenmarkt, het risico is afhankelijk van de investering voertuig dat u kiest. Voorraden en pensioenfondsen zijn minder risicovol dan opties en futures, die speculeren over de toekomstige prestaties van de voorraad in plaats van het kopen en verkopen van een voorraad regelrechte tegen nominale waarde. Forex is nog riskanter. Deze risicovolle investeringen bieden de mogelijkheid van hogere beloning offs, maar zijn gevoelig voor hoge verliezen ook. De handel in futures en forex trading zijn niet geschikt voor beginners.

Bij de keuze van voorraad software, uw persoonlijke trading doelen en strategieën zijn de belangrijkste aspecten. Als u zal de handel in eenvoudige voorraden en vereisen geen geavanceerde tools voor het onderzoeken van en het toezicht op de voorraden, een eenvoudige online platform, zoals Fidelity of Scottrade, kan voldoende zijn. Voor gecompliceerde en meer risicovolle beleggingen, zoals opties en aandelen, een desktop-platform of een aanpasbaar online platform misschien een betere keuze zijn. Met een desktop stock software, kunt u controle over de belangrijkste informatie voor uw trades en profiteer van de geavanceerde functies en gereedschappen. OptionsHouse en TradeStation bieden aanpasbare online platforms. Onze top performers bieden solide platforms, waarvan de meeste zijn klantgericht, samen met de lage tarieven en vergoedingen.