de beste wifi digitale fotolijsten van 2017

De top performers in onze beoordeling zijn de Sungale Cloud Frame, de Gold Award winnaar; Pix-Star FotoConnect, de Silver Award winnaar en Nixplay Edge, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een eenheid aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 draadloze fotolijsten.

In andere tijden een handjevol foto’s per persoon, per leven was vrij normaal. We nemen veel meer nu. Er zijn miljarden foto’s op Facebook alleen. Met fatsoenlijke camera telefoons in de tas of broekzak van de meeste volwassenen en veel kinderen, we zijn waarschijnlijk allerlei foto’s te nemen op allerlei tijden. Het verhaal eindigt vaak is er, met de foto nooit de camera telefoon ontsnapt. Die belangrijke herinneringen kan worden vergeten als u uw foto’s niet ergens niet tonen mensen zullen ze te zien.

Een draadloze digitale fotolijst geeft je een plek om je favoriete foto’s weer te geven, zonder de rommel en bulk die wordt geleverd met ingelijste papier afdrukken. Foto’s weergeven op een computerscherm of mobiele telefoon scherm kan perfect geschikt voor velen, maar er is iets leuks over het weergeven van uw favoriete foto’s prominenter.

Today’s Wi-Fi digitale fotolijsten maken het hele proces zeer eenvoudig. Je hoeft niet eens aan uw foto’s- kunt u gewoon de stekker in een memory stick of koppelen aan uw social media accounts en laat de fotocollecties spelen als ze zijn te reorganiseren. U kunt ook goed regelen uw collecties als u kiest. Voor meer ideeën over het weergeven van uw favoriete foto’s, zie onze artikelen over draadloze digitale frames.

Er is een hele klasse van digitale fotolijsten met een uitstekende kleurenschermen die geen verband houden met het internet via een Wi-Fi-verbinding. U de stekker in een geheugenkaart en vervolgens op te slaan uw foto’s naar het interne geheugen op het frame of gewoon foto’s lokaal te spelen vanaf de kaart of stick. Meer en meer, hoewel, voor ongeveer dezelfde prijs, dan kunt u een frame dat al die kunnen doen plus foto’s af te spelen vanaf uw online collecties te krijgen. Er is een initiële leercurve voor iedereen die niet wordt gebruikt om de technologie, maar het is de moeite waard. Op het einde heb je een frame dat u niet hoeft aan te sluiten om iets om foto’s toe te voegen – niet een sprong schijf of een USB-kabel. Je doet het helemaal over uw draadloze internet verbinding. Het kan nog een manier om je huis een slimme thuis geworden.

Dat betekent dat familie en vrienden die uw inloggegevens kunt foto’s toevoegen aan uw frame uit overal in de wereld hebben. De draadloze fotolijst werkt in principe de eigen collectie en u kunt wakker worden met nieuwe foto’s van de kleinkinderen op uw Wi-Fi-fotolijst elke dag.

We opgesteld alle eenheden in onze draadloze digitale fotolijst beoordelingen in dezelfde ruimte, onder dezelfde verlichting en onderzocht dezelfde set van foto’s naar de kwaliteit van de foto reproductie te vergelijken. Onze eigen experts geëvalueerd hoe duidelijk foto’s zag er vanuit verschillende hoeken, vergelijken van elk om een ​​afdruk van de originele foto. Ze zochten naar hoe de kleur in elke foto is overgenomen en voor alle korreligheid. Zij beschouwden die frames keek beste uit de meest kijkhoeken, ook.

Scores voor gebruiksgemak verwerkt in onze rankings ook. Deze frames zijn van nature een beetje ingewikkelder dan de digitale frames niet verbonden met Wi-Fi, maar het moet nog steeds relatief makkelijk om ze up and running te krijgen. Het merendeel van de eenheden in deze vergelijking vereisen opzetten van een online account die u kunt toevoegen van uw sociale media accounts of via e-mail. De fabrikanten moeten heel duidelijk hoe dat allemaal doen. We aangemeerd ze wanneer het moeilijk was.

Een ding dat mensen een hekel aan over deze draadloze cloud digitale fotolijst is de potentiële energie drain. De beste draadloze digitale fotolijst te verlichten die zorg met een motion sensing-functie zodat het frame is alleen op wanneer iemand in de kamer om de foto’s te genieten. Sommige hebben ook een sleep timer, zodat u om te beslissen welke uur gedurende de dag het frame is de weergave van foto’s.

Het is natuurlijk te willen alles in te gaan op uw huis of kantoor om uw persoonlijke stijl te passen. We wisten niet te scoren voordelen aan eenzelfde ontwerp over een ander, maar het is vermeldenswaard dat sommige van de frames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De beeldkwaliteit binnen het belangrijkst, maar sommige frames geven meer mogelijkheden dan anderen voor de montage van persoonlijke smaak.

We vonden de Sungale Cloud Frame, Pix-Star FotoConnect en Nixplay Edge om zich te onderscheiden van de meest. De beeldkwaliteit is merkbaar fris en accuraat in vergelijking met de originele foto’s op elke digitale Wi-Fi-fotolijst.

Onze deskundige panelleden waren onder de indruk van de Sungale Cloud Frame bijzonder. De kleur en helderheid zijn prachtig en dit frame is een grote multitasker, in staat te trekken in foto’s van zowat overal – social media-accounts, fysieke opslag, uw smartphone en nog veel meer.

FotoConnect kreeg ook meestal positieve beoordelingen voor de beeldkwaliteit, en het heeft een veelzijdig ontwerp. Dit frame zorgt voor een veel persoonlijke flair in op de details van elk slideshow-u kunt een collage van verschillende foto’s maken als je wilt. U kunt ook bepalen hoe lang elke foto wordt weergegeven.

Nixplay maakt een breed scala aan uitstekende digitale fotolijsten met Wi-Fi – the Edge is de meest veelzijdige, helpt u video’s en foto’s weer te geven uit een scala van sociale media en andere bronnen. De foto’s zien er scherp en true-to-leven op deze Wi-Fi digitale fotolijst.

Alle eenheden hebben wij rekening zullen helpen bij het organiseren en weergeven van uw favoriete digitale foto’s zonder het gedoe dat wordt geleverd met papier afdrukken, en deze zijn veel gemakkelijker om te werken wanneer u een aantal nieuwe foto’s wilt. Het hebben van vrienden en familie menigte rond een mobiele telefoon is prima voor het delen van een aantal foto’s, maar een meer permanente tentoonstelling is een leuke manier om de besten te markeren. Social media helpt u afbeeldingen te delen, maar niet iedereen heeft elk type van sociale media rekening. Deze Wi-Fi cloud digitale fotolijsten kan dienen als een portal voor de versterking van familiebanden – iedereen kan foto’s naar digitale fotolijst oma’s, via een Wi-Fi-verbinding, zelfs als ze weg kunnen vele tijdzones.