nieuwste laptops beoordelingen

Chromebooks zijn draagbare laptops zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Lees meer over hen hier.

Ultrabooks zijn alles wat je wilt in een laptop, met draagbaarheid, prestaties en premium-functies. Ze doen alles wat uw laptop doet, en zijn eenvoudig te gebruiken op de weg.

Reizende zakelijke professionals en ondernemers hebben behoefte aan een laptop computer zo veelzijdig en mobiel als ze zijn. Zorg ervoor dat uw zakelijke laptop heeft alle functies en functies die u nodig hebt voordat je koopt.

Niets is erger dan het invullen van acht uur werk en dan het verliezen van alle gegevens op een arbeidsongeval. Met robuuste laptops, hoeft u niet langer zorgen te maken over de veiligheid van uw laptop of gegevens.

Haal het beste van beide werelden met een Windows laptop die fungeert als een touchscreen tablet.

Wil je iets te surfen op het web en films kijken zonder in te boeten een toetsenbord of het doorbrengen van een pakje van contant geld? Netbooks kan het antwoord zijn.

Noodzaak van een algemeen-use PC voor uw huis? Laptops zijn gemaakt om alles te doen, ter vervanging van uw oude desktop met een primaire systeem voor uw huis die overal kan gaan.

Asus is misschien niet de meest bekende merken in laptops, maar het kan zeker een mooi te bouwen. De Asus ZenBook Pro UX501 is gebouwd op de beste laptops op de markt te nemen, en het lukt, nemen our Top Tien Gold Award dankzij hoogwaardige componenten, een prachtig scherm en een strak design. Bovenop de leidende configuratie verkoopt ook veel minder dan vergelijkbaar uitgeruste systemen. “,” Review_verdict “:” De Asus ZenBook Pro UX501 biedt een krachtige mix van mogelijkheden en geavanceerde functies, met krachtige componenten, een indrukwekkende 4K touchscreen display en Thunderbolt 3 ondersteuning.