top 10 cirkelzagen 2017

Onderzoek naar elektrisch gereedschap kan kostbaar en tijdrovend zijn. We hebben de markt versmald tot de tien beste snoer-cirkelzagen beschikbaar. Lees onze review hier.

De top performers in onze beoordeling zijn de Makita Magnesium 5007MGA, de Gold Award winnaar; DeWALT DWE575SB, de Silver Award winnaar, en, skilsaw 5780-01 de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 systemen.

In het pantheon van power-gereedschap een elektrische zaag is vrij hoog op de lijst van de must haves voor doe het zelvers en timmerlieden gelijk. Of u nu wilt meubels bouwen of frame een huis, heb je een betrouwbare cirkelzaag met kracht en draagbaarheid nodig hebben. Dat is waarom we hebben verengd de beste snoer-cirkelzagen beschikbaar.

Een snoer-cirkelzaag is een elektrisch aangedreven mes met krachtige snijtanden bevestigd aan een verstelbare hendel, waarmee je op verschillende dieptes en hoeken te snijden. Cirkelzagen zijn nuttig voor een snelle houtwerk of doe het huishouden. Met behulp van de zaag, zou je het op te zetten op een houten plank of plaat met behulp van schragen of een werktafel en de line-up van uw mes met het gebied dat u wilt knippen.

Dit soort instrument zou een uitstekende aanvulling voor vakmensen die op zoek zijn naar een draagbaar en eenvoudig te gebruiken optie. Met een snoer-cirkelzaag u kunt aansluiten op een stroombron, zij het op het werk of thuis, en maak snel werk van projecten. Cirkelzagen zijn zeer snel op te zetten en makkelijk mee te nemen, in tegenstelling tot een chop zaag of andere soorten die te dik op de weg te nemen zijn.

Als u wilt meubels te bouwen, verbouwen delen van uw huis of het frame uit een toevoeging, zal een krachtige cirkelzaag u de veelzijdigheid om uw project doelen te geven. Als u op zoek bent naar het toevoegen van een cirkelzaag om je power-gereedschap collectie is dit misschien ook een kijkje nemen op tafel zagen, laser lijn niveaus en snoerloze boormachines voor extra hulpmiddelen om te helpen voltooien van uw DIY projecten.

Alle cirkelzagen delen een paar gemeenschappelijke elementen, zoals draagbaarheid, basisontwerp stichtingen en relatief hoog vermogen. Echter, er zijn een paar verschillende types van cirkelzagen die zich aan specifieke projecten beter lenen dan andere ronde vormen zag. De meest voorkomende vorm van de cirkelzaag is de sidewinder cirkelzaag, ook bekend als een inline zaag. Het blad van deze zagen hecht direct op de aandrijfas van de motor, waardoor een lichtgewicht, compact design. Alle cirkelzagen we beoordeeld zijn sidewinder zagen als gevolg van hun macht, design en veelzijdigheid. Er zijn echter andere types zaag te overwegen voor verschillende situaties.

Worm rijden zagen zijn enkele van de beste draagbare snij-tools op de markt omwille van hun brute kracht. In tegenstelling tot sidewinder zagen, zaag soort gebruikt een wormwiel om de kracht van de motor naar het mes doeltreffender omzetting. Deze zagen kunnen snijden door zelfs de moeilijkste materiaal zonder probleem, en zelfs als je dat doet op weerstand stuiten tijdens het snijden, het handvat rust achter het gereedschap, zodat u beter terugslag kan weerstaan. Echter, het hulpprogramma offers wendbaarheid voor zijn brute kracht waardoor het iets meer lastig te hanteren, met name voor kleinere bezuinigingen.

Cordless cirkelzagen zijn de belichaming van draagbare snijgereedschappen. Dit soort cirkelzaag is minder krachtig dan de tegenhangers met snoer, maar het feit dat je niet hoeft om een ​​verlengsnoer te slepen met u is erg handig. Als u werkt in een gebied waar de macht is niet gemakkelijk te bereiken, draadloos gereedschap geworden dat veel nuttiger.

Tot slot, mini-cirkelzagen, ook wel bekend als versiering zagen, zijn ideaal voor afwerking werk of lambrisering, omdat je snel zagen ter plaatse kan maken. Dit soort zaag kunt u rippen door een verscheidenheid van lichtere materialen, variërend van low profile hout hek boards. Voor meer informatie over Trim zagen te leren, kijk op onze artikel over de Rockwell Versacut Mini-cirkelzaag. U kunt ook meer door het controleren van onze artikelen over cirkelzagen te leren.

Tijdens ons onderzoek hebben we onderzocht verschillende cirkelzagen, en verschillende soorten van zagen. We hebben gemerkt dat wat mensen zijn vooral geïnteresseerd in zijn snoer-cirkelzagen. Met behulp van deze gegevens, we onze resultaten teruggebracht tot de 10 beste modellen op de markt op basis van hun macht, snijden capaciteit, design, veiligheid en helpfuncties.

Terwijl het onderzoeken, identificeerden we de functies en categorieën die het meest nuttig voor gebruikers zou zijn en vergeleek de cirkelzagen. We gebruikten de producten hands-on om informatie te testen van de fabrikant, het verifiëren van de nauwkeurigheid, en testte de instrumenten voor subjectieve functies zou je alleen begrijpen van het gebruik van het gereedschap. Dit liet ons onafhankelijk staan ​​de producten op basis van hun kenmerken en behandeling. We testten elk van de zagen met behulp van 2×4 houten planken en multiplex, waarvan de meest voorkomende soorten hout voor de dagelijkse consument. We testten elke feature, zaagdieptes en hoeken en veiligheidskenmerken. Voor elk product in contact we de fabrikant zowel een beoordelaar en een onafhankelijke consument Inspec- hulpmiddelen mogelijkheden en zorgen dat er geen verschil in de instrumenten diensten en ondersteuning op basis van wie de fabrikant spreekt.

Na beoordeling van onze producten en verzamelen van testgegevens gebruiken we wetenschappelijke formules om alle functies op basis van belang voor u, de consument wegen en bepalen van de beste cirkelzagen. Onze rankings zijn meer dan subjectief, ze gebruiken getallen en echte gegevens om te bepalen welke producten de topposities verdienen.

Na het testen van verschillende cirkelzagen, we vastgesteld dat de Makita magnesium 5007MGA de DeWALT DWE575SB en Skil 5780-01 zijn de beste cirkelzagen momenteel op de markt. Deze tools zijn voorzien van uitstekende ontwerpen, die we zeer waardevol beschouwd tijdens onze testproces. Deze drie instrumenten bood ook een uitstekende snijden vermogen, waardoor ze zeer veelzijdig en gemakkelijk te hanteren. Tot slot, deze tools bieden een hoge mate van kracht, waarmee u door middel van zelfs de meest moeilijke materialen te snijden.