top 10 scheikunde sets 2017

Uw kinderen kunnen genieten en leren van scheikunde sets die variëren van de aanbieders hippe trucs om academisch uitdagende activiteiten. Neem een ​​kijkje op onze product lineup om de beste chemie set voor uw kind te vinden.

De top performers in onze review zijn CHEM C3000, de Gold Award winnaar; CHEM C2000, de Silver Award winnaar en CHEM C1000, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een reeks aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 producten.

Wanneer een jongere toont interesse in de wetenschap, het is altijd goed om dat idee in leven te houden. Een leeftijd passende chemie set kan begrip van chemie, laboratorium procedures en over het algemeen het wetenschappelijk onderwijs een student te verbeteren. U kunt zich veilig chemie kits te vinden voor jonge studenten, maar je moet altijd rond om toezicht te houden experimenten. Daarnaast kunt u kopen grote chemie sets met professionele kwaliteit goederen en materialen voor oudere leerlingen.

Alle drie van onze top-ranked chemie sets zijn uitstekende producten worden gemaakt door Thames & Kosmos, die de reputatie van het maken van de chemie sets eerste klas en andere educatieve materialen geniet.

Om meer te weten over chemie kits voor kinderen, neem een ​​kijkje op onze artikelen over scheikunde sets.

Een goede chemie set verrijkt de nieuwsgierigheid van uw kind over hoe materialen op elkaar inwerken, hoe alledaagse processen werken en hoe een experiment met behulp van de wetenschappelijke methode en systematische procedures te voeren. Een chemie set voor kinderen met een uitstekende schriftelijke instructies begeleidt uw kind door middel van experimenten die plezierig als het onderwijs kan worden.

Bij het winkelen voor een scheikunde set, moet u er rekening mee de aanbevolen leeftijd voor elke kit. Sommige van de lagere-ranked kits kan de volledigheid van de top-rated sets niet te bieden, maar ze geschikt voor beginners zou zijn. Voor ander educatief materiaal voor jongeren, check onze Kids microscopen website.

Elke kit hier gepresenteerd wordt geleverd met een experiment procedure handleiding en een toelichting van de wetenschappelijke principes die betrokken zijn bij elke test. Andere kits gaan een stap verder en gedetailleerde achtergrondinformatie over elk experiment en, in sommige gevallen, algemene wetenschappelijke informatie. Goed geschreven handleidingen bieden duidelijke aanwijzingen, veiligheidsprocedures adres en de correcte verwerking van chemische stoffen te bespreken zodra een experiment is voltooid.

De beste set in ons product line-up, de CHEM C3000, is hoofdzakelijk bedoeld voor jongeren van 12 jaar en ouder, hoewel het volledig geschikt voor middelbare scholieren die al een redelijk gedegen kennis van de wetenschap en kan overweg met geavanceerde experimenten zouden zijn. Met deze chemie set, kunt u 333 experimenten uit te voeren.

De tweede set in onze line-up is de CHEM C2000, bedoeld voor studenten 11 jaar en ouder, die een royale 250 experimenten in een aantal belangrijke wetenschappelijke gebieden presenteert.

Onze derde gerangschikte product, de CHEM C1000, is een ander goed uitgerust science kit voor kinderen die 125 verschillende experimenten biedt.

Als u wilt dat uw kind bloot aan concepten die chemie omvatten, maar benadrukken ook andere wetenschappelijke ideeën en experimenten, neem een ​​kijkje op Elements of Science. Als u op zoek zijn naar een zeer basischemie project kit voor een jonger kind, dat is budget-vriendelijk, zou u ook controleren Chemistry 60.

Of u nu een kind dat net is begonnen met een chemie kit die slechts een paar fundamentele leveringen of een tiener die vastbesloten is om de eerste plaats te winnen in de staat wetenschap beurs bevat, is er een grote chemie set voor hem of haar. De hier opgenomen kunnen helpen beslissen welke chemie set kids ‘is het beste voor uw aspirant-wetenschapper.