de best verlichte make-up spiegels 2017

Terwijl vrouwen zijn die make-up voor een lange tijd, in de jaren 1950 begonnen ze het gemak van verlichte make spiegels genieten. Of het nu de muur gemonteerd of op een aanrecht, op voorwaarde dat zij extra verlichting in een schemerige kamer. Vandaag de dag, make-up spiegels dienen hetzelfde fundamentele doel, maar een betere baan van het nabootsen van daglicht, zodat u precies weet hoeveel en welke kleur van de make-up aan te brengen.

Verlichte make-up spiegels kunnen ook het verbeteren van uw nauwkeurigheid het uitvoeren van taken, zoals een pincet je wenkbrauwen of het geven van jezelf een gezichtsbehandeling. Er zijn verschillende opties beschikbaar met verschillende niveaus van draagbaarheid, bijvoorbeeld, kan de batterij-elektrische spiegels worden genomen met u op de weg. U vindt er ook dubbelzijdige spiegels, die een extra vergroting te bieden. De Jerdon 5X muur bevestigde Aangestoken Spiegel, Conair’s Dubbelzijdig verlichte make-up spiegel en de Floxite Daylight spiegel zijn een paar opties, elk met een iets andere functies.

Afhankelijk van de verlichting in uw badkamer en hoeveel teller ruimte je hebt, zijn er een verscheidenheid van aangestoken spiegels voor u te overwegen. U mag één die zit op een teller of iets kleins dat je kunt nemen in een handtas willen. Gemonteerde spiegels moet overeenkomen met uw interieur, en energie-efficiënt zijn niet alleen minder energie verbruiken, maar meestal niet branden als een hot. Hier zijn een aantal dingen te overwegen bij het maken van een aankoop.

Verlichte spiegels kunnen het daglicht simuleren en helpen u cosmetica toe te passen. Hun vergroting helpt geven je extra nauwkeurigheid bij het pincet wenkbrauwen of de inspectie van uw eyeliner. LED-en tl-lampen bieden extra efficiency en houdt uw werkruimte lekker koel.