de beste anti-keylogger software van 2017

U bent niet paranoïde. Uw persoonlijke gegevens kunnen in gevaar komen. Anti-keylogger software kan geïnstalleerde keyloggers en keylogger malware te blokkeren.

De eerste vraag die de meeste mensen vragen is waarom ze anti-keylogger software nodig hebben wanneer ze al een internet security suite te gebruiken. Keyloggers kan vooral sluwe zijn, vaak het omzeilen van antivirussoftware, terwijl verborgen naast downloads die lijken veilig en consensus te zijn. Anti-keylogging software detecteert keyloggers die vaak maken het verleden standaard beveiligingssoftware, met inbegrip van die gegevens van uw klembord of toetsaanslagen te stelen op een virtueel toetsenbord. De beroemde keylogger Zeus was zelfs in staat om vertrouwelijke informatie over veilige bank websites, ongeacht de gebruiker beveiligingssoftware vast te leggen.

Keyloggers zijn een van de meest gevaarlijke vormen van malware. Keyloggers, door middel van verschillende methoden, poging om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden, rekeningnummers, adressen, privéfoto’s en persoonlijke bestanden. Vaak, wanneer logins en wachtwoorden worden verkregen, worden ze verkocht aan de hoogste bieder, en de slachtoffers worden vaak achter met weinig verhaal. Sommige louche types zelfs gebruik maken van keylogger technologie aan te zetten webcams om je stiekem te bekijken.

In een ander scenario, een betrokken geliefde of verdachte partner kan keylogging software te installeren op uw activiteiten stiekem volgen. De beste keylogger detector software kan keyloggers vinden en blokkeren alle soorten, met inbegrip van die met opzet hebt geïnstalleerd.

In deze review, vergelijken we anti-keylogger software en de aard van de bescherming van deze toepassingen kan bieden. Voor meer informatie over keyloggers en privacy issues leren, zie onze artikelen over anti-keylogger software. Voor bescherming tegen alle keyloggers, met inbegrip van geluid en het scherm capturers, probeer SpyShelter Stop-Logger Premium. Voor de meest compatibele oplossing, lees onze review van Zemana AntiLogger. Als u op zoek bent naar een krachtige toetsaanslag encrypterende, zie KeyScrambler.

De meest bedreven anti-keylogger software heeft de mogelijkheid om te detecteren en blokkeren van alle vormen van keyloggers, met inbegrip van die capture screenshots, geluid opnemen en bestanden kopiëren. De software moet ook in staat zijn om commerciële keyloggers identificeren en blokkeren. Het moet worden geconfigureerd en volledige bescherming van verenigbaar met andere technologieën.

Bij het vergelijken van anti-keylogger software, Top Ten Reviews beschouwd als de volgende

Terwijl velen van ons troost in het feit dat ons persoonlijk leven zijn niet interessant genoeg voor de professionele hackers te richten, keyloggers losgelaten over het internet zijn niet discriminerend en zich te installeren op elke computer systemen waarin ze een voet aan de grond kunnen krijgen. Krachtige keylogger bescherming, bewezen internet security software, toetsaanslag encryptors en voorzichtig internet gedrag zijn nodig om uw computer en persoonlijke informatie te beschermen.

* Het is legaal voor werkgevers om keyloggers te installeren op apparaten het bedrijf bezit. We raden niet aan dat werknemers trachten te beveiligingsproducten op eigendom van het bedrijf computers geïnstalleerd te omzeilen.