de beste educatieve spelletjes rangen k-3

Computerspelletjes moet leuk en leerzaam zijn, het aanbieden van activiteiten die een student leervermogen zal verbeteren. Met K-3 educatieve games, kun je een sterkere basis voor het onderwijs de toekomst van uw kinderen op te bouwen.

Schappen van software slaat lijken over te morsen met computerspelletjes puur ontworpen voor entertainment. Dergelijke stukken software hebben weinig real-world toepassingen en vaak niet positief educatieve invloeden. Sommige ouders een hekel video games, omdat ze het leven van hun kinderen weg kunnen zuigen en weinig doen om hun persoonlijke groei. Maar veel ouders en leerkrachten beseffen niet dat er onder de hele tijd-misbaksels, zijn er producten die ontworpen om de ontluikende student te leren, met inbegrip van educatieve spellen rangen K-3. Expose uw studenten naar de juiste computer games, zodat ze beter positieve eigenschappen die hen in staat stellen om te communiceren met en bij te dragen aan de wereld te cultiveren.

We zijn gewend om te denken van het onderwijs als studenten zitten in een klas te luisteren naar hun leraren. Toch onderwijs hoeft niet te worden verbannen naar de klas – er is zoveel dat wij als ouders en leerkrachten kunnen doen om te verbeteren op het pedagogische methodes gebruikt in de klas. Lesgeven aan kinderen van vandaag betekent dat de voorbereiding van hen voor de technologie-gedreven wereld waarin we leven, en u kunt bijdragen aan de progressie van uw student niet alleen door hen aan te moedigen om de computer te gebruiken, maar door ze te spellen die zal je leren in plaats van alleen te vermaken geven. Lees meer artikelen over educatieve spelletjes rangen K-3.

Educatieve spelletjes zijn geƫvolueerd van saaie leeractiviteiten in onderhoudende, actievolle avonturen die de zintuigen betrekken en positieve interactie te stimuleren. We hebben onderzocht en uitgeroeid games die specifieke educatieve disciplines (bijv., Engels, sociale studies, wetenschap, wiskunde, etc.) en games die gewoon oplossen van problemen, kritisch denken, en logica vaardigheden te cultiveren zal versterken. Alle games zijn niet per definitie slecht, en we hebben hard gewerkt om games die gezond en verheffend voor studenten van alle leeftijden zal blijken te vinden. Bij de aanschaf van K-3 educatieve games voor je leerlingen, houdt u de volgende tips in het achterhoofd

Educatieve spelletjes rangen K-3 kan vele vormen aannemen om de talloze kinderen leerstijlen tegemoet te komen. Zoals u beslissen over educatieve software, rekening houden met de manier waarop je leerlingen te leren. Kies games zoals JumpStart, Elementaire Advantage 2011 en Schooltown dat zal een beroep op studenten en de dingen die ze leren op school te versterken. We hadden plezier het spelen van deze opleiding games, dus waarom niet je leerlingen?