de beste externe dvd-branders

Sla uw originele dvd’s en cd’s, maak muziek mixen of auteur uw eigen video. Maak snel draagbare schijf kopieën van alles – muziek, films of data – met een externe DVD-brander.

Externe DVD branders zijn draagbaar branders die kunnen lezen, schrijven of herschrijven van cd’s en dvd’s voor opslag of delen. In tegenstelling tot de interne drives, kunnen ze worden verplaatst van computer naar computer en een externe stroombron.

Afhankelijk van de gebruikte software, een brander

Op deze site vindt u artikelen met betrekking tot dvd-branders, evenals uitgebreide reviews en een side-by-side vergelijking om u te helpen een weloverwogen beslissing over welk externe DVD-brander voor u geschikt is te maken.

Bij het kiezen van een dvd-brander, havens zijn belangrijke aspecten om te overwegen. Kijk om te zien of uw computer beschikt over een USB 2.0 of 1.1 of FireWire-poort en kies vervolgens een dvd-speler die werkt met die poort. Houd in gedachten dat een USB 1.1 is zeer traag en dat havens kunnen worden toegevoegd tegen een redelijke prijs. Als u een uniek type disc, zoals DVD-RAM, CD-Text of CD + G gebruiken kijken om te zien dat deze formaten worden ondersteund.

Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om externe DVD drives te evalueren

Zorg ervoor dat u kijk op onze top gerangschikt externe DVD-branders: Plextor PX-880U, HP dvd556s en LG GP08NU20.