de beste grafische kaarten van 2017

Met de nieuwste grafische kaarten, kunt u games en andere video rendering te brengen naar een geheel nieuw niveau. Met DirectX 11-technologie, Mantle en andere geavanceerde API’s, voor te bereiden op versteld staan.

Of u nu een gamer, een video-editor of een grafisch ontwerper bent, een computer met krachtige grafische mogelijkheden nodig. Tenzij je een upgrade wanneer u de computer kocht, wordt de grafische chipset waarschijnlijk geïntegreerd met de CPU of zelfs het moederbord. Vaak genoemd onboard video, een dergelijke oplossing aandelen systeem geheugen en rekenkracht met uw computer, die kan grafisch intensieve applicaties werken tergend langzaam. Wat je nodig hebt is een discrete grafische kaart met voldoende rekenkracht en videogeheugen. Dergelijke kaarten passen in een slot op het moederbord en rechtstreeks aansluiten op uw monitor.

We hebben gemaakt side-by-side grafische kaart vergelijkingen en gedetailleerde overzichten van de beste grafische kaarten, zoals de Nvidia GeForce GTX 980, Nvidia GeForce GTX 970 en AMD Radeon R9 290x. U kunt ook onze artikelen over videokaarten en krijg tips over eking de beste video-rendering uit uw computer.

Videokaart steeds sneller en krachtiger te krijgen, en de opties kan overweldigend lijken. Om de juiste te vinden, eerst kijken hoe je het gaat gebruiken. Als u wilt de nieuwste games op ultra-hoge instellingen en resoluties hoger dan 1080p af te spelen, dan heb je het gelukkigst met een high-end kaart. Als je gewoon wilt video’s te bewerken, een midrange kaart biedt nog steeds een enorme verbetering ten opzichte van ge├»ntegreerde graphics. Deze gids zal u helpen kiezen van de juiste grafische kaart voor uw behoeften.

Er is niet zoiets als een perfecte grafische kaart voor alle situaties, maar door te bepalen welke de belangrijkste kenmerken het beste past bij uw behoeften, kunt u er een te vinden die precies doet wat je wilt doen. De nieuwste, snelste kaarten zijn duur, maar de resultaten kan de moeite waard zijn.