de beste krediet reparatie bedrijven 2017

De top performers in onze review zijn Lexington Law, de Gold Award winnaar; Sky Blue Credit Repair, de Silver Award winnaar, en de Credit People, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een service aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 diensten.

Het leven is vol van gebeurtenissen die een negatieve uw krediet kunnen beïnvloeden: te late betalingen, rekeningen gestuurd naar collectie, aanvragen voor leningen en, meer verwoestende, identiteitsdiefstal. Er zijn momenten waarop items onjuist worden toegepast op uw credit verslag, waardoor onterecht verlagen van uw credit score. Als u zich afvraagt ​​hoe u uw krediet te repareren, kan krediet reparatie diensten helpen die fouten te corrigeren door kammen door uw credit verslag, het vinden van die deuken die nooit zou zijn verschenen en betwisten ze met de drie nationale kredietbureaus – Equifax, Experian en TransUnion.

Echter, als de tekortkomingen geldig zijn, het krediet reparatie bedrijf waarschijnlijk niet kan verwijderen uit uw rapport. Verder, als een omstreden artikel uit uw credit verslag wordt verwijderd, maar wordt later blijkt geldig is door uw schuldeisers of kredietbureaus te zijn, het kan worden teruggeplaatst op uw verslag zonder uw schuldeisers melding.

Hieronder leggen we uit wat je moet weten over krediet reparatie programma’s, waar je op moet letten en wat andere opties die je hebt. U kunt ook meer informatie over krediet reparatie in onze artikelen over krediet en beheer van de schuld te leren.

Het krediet reparatie-industrie krijgt vaak een slechte rap. Dit komt omdat er zo veel oplichters uit om u, in het bijzonder in deze industrie. We hebben krediet reparatie bedrijven onderzocht en geselecteerde diensten die wij voelen zijn meer legitiem dan anderen, maar je moet weten dat deze industrie is nog steeds een riskante één om mee te werken. Houd de volgende waarschuwingen in gedachten als u een krediet reparatie service te selecteren

Het doel van een krediet reparatie programma is om fouten op uw credit verslag te vinden. Deze diensten kunnen alles wat een schuldeiser of bureau niet als legitiem door het verstrekken van documenten die uw handtekening of andere vormen van bewijs moet aantonen dat de hit van uw credit score was ongeldig kan controleren betwisten.

Veel krediet reparatie bedrijven werken alleen met de kredietbureaus om uw vorderingen, hetgeen kan betekenen dat uw schuldeisers de hit terug naar uw bestand later kunt toevoegen (zonder uw medeweten) betwist, andere diensten, zoals MSI Credit, werken met de grote bureaus en uw schuldeisers om permanent te helpen deuken te verwijderen uit uw krediet opnemen. Bij de beoordeling van krediet reparatie diensten, hieronder zijn een aantal extra dingen in gedachten te houden

Krediet reparatie diensten kan riskant zijn. Er is geen garantie dat uw credit score zal verbeteren, en, zoals hierboven vermeld, zelfs geld-terug garantie zijn beperkt. Misschien wilt u andere wegen na te streven, zoals credit counseling of schuld management programma’s, om uw krediet te verbeteren in plaats van het gebruik van krediet reparatie bedrijven, vooral als de hits op uw krediet juist zijn. Deze andere opties kunnen u helpen uw krediet en schuld te beheren door u te voorzien van onderwijs en andere hulpmiddelen om goede financiële gewoonten te ontwikkelen en aan te pakken schulden. Hieronder vindt u een overzicht van deze diensten en wat ze doen

Credit Counseling: Het doel van een credit counseling dienst is om klanten te informeren over hoe ze hun krediet reparatie en het ontwikkelen van goede financiële gewoonten. Dit is het uitgangspunt voor het merendeel van de credit counseling bedrijven, en de meeste bieden verder de schuld management programma’s als uw krediet en de situatie rechtvaardigt meer aandacht. Wees ervan bewust dat dit een populaire industrie voor oplichters. Voordat u betaalt voor credit counseling, raden we aan het doen wat onderzoek om zeker te zijn van de dienst die u denken van het gebruik legitiem is. Wees vooral voorzichtig met de diensten die je willen onmiddellijk te duwen in een schuld-beheersplan zonder het opleiden van u over hoe u uw krediet te verbeteren.

Debt-Management programma’s: Deze diensten contact op met uw schuldeisers en onderhandelen met hen om te proberen om collecties te vermijden, veilig lagere rente en kosten, en te onderhandelen vervaldata. Soms kan de schuld-beheerplannen bieden u ook schuld consolidatie diensten. Schuldenregeling, waarbij een bedrijf probeert te onderhandelen over hoeveel u verschuldigd bent aan uw schuldeisers, kan een deel van het beheer van de schuld, maar beheer van de schuld doet meer voor u en wordt vaak gezien als meer legitiem dan schuldenregeling.

In onze review, hebben we gezocht naar krediet reparatie diensten die geld-terug garantie, die de bereidheid te tonen op een deel van het bedrijf achter zijn dienst te staan ​​aan te bieden. We zochten ook en gerangschikt bedrijven die consumenten solide programma functies bieden, zoals het werken met de schuldeisers, alsmede de grote kredietbureaus, en het aanbieden van betalen om te verwijderen onderhandelingen, wat simpelweg betekent dat de krediet reparatie bedrijf zal namens u onderhandelen met uw schuldeisers, zodat dat je de rekening betalen in ruil voor hen het verwijderen van de hit uit uw credit verslag.

Naast het verzamelen van informatie over elk bedrijf kosten, termijnen en diensten, onze scores weerspiegelen de kwaliteit van de klantenservice en de educatieve materialen die zij leveren aan de consument. Hieronder vindt u meer informatie over wat we hebben gevonden met iedere dienst en hoe elk krediet reparatie bedrijf werd geëvalueerd

Krediet reparatie komt met geen garantie dat uw krediet zal verbeteren. Het hangt allemaal af van de legitimiteit van het krediet treffers tegen je. Deze industrie kan nuttig zijn in een beperkt aantal situaties. Naast dit artikel, raden we lezen van de recensie van elk krediet reparatie service op onze line-up, zodat u een duidelijk beeld van de voors en tegens van elk bedrijf en wat u kunt verwachten. Onze top drie picks voor krediet reparatie bedrijven zijn Lexington Law, Sky Blue Credit Repair and The Credit People, als gevolg van de waarde van hun dienstverlening, de hoge scores ze verdiend van ons en de mogelijkheden die ze bieden.