de beste push maaiers 2017

Push grasmaaiers, ook wel bekend als reel maaiers, hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun gemechaniseerd, gas-aangedreven tegenhangers. Ze vereisen geen brandstof en geven geen dampen. Zij vereisen ook minder onderhoud.

De top performers in onze review zijn Fiskars StaySharp Max, de Gold Award winnaar; Scotts Reel Grasmaaier, de Silver Award winnaar en Earthwise Quiet Cut Reel Grasmaaier, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze tien producten.

In de jaren door gegaan, het niet-gemotoriseerde grasmaaier was de norm. Tegenwoordig zijn de meeste mensen met gazons kiezen voor gas aangedreven maaiers. Echter, gemotoriseerde grasmaaiers zijn niet de beste keuze voor iedereen. Push grasmaaiers hebben een aantal voordelen ten opzichte van aangedreven modellen. Ze zijn minder duur, vereisen geen brandstof en kan gemakkelijk worden gerepareerd of en wanneer ze breken.

Push grasmaaiers hebben een carbon footprint van nul. Dit is geweldig voor de consument die bezorgd zijn over het milieu. Ze zijn ook zeer geschikt voor mensen met een kleine gazons die niet willen of behoefte aan een high-powered grasmaaier om de klus te klaren.

De beste push maaiers zijn eenvoudig te monteren, op te slaan en schoon. En hoewel ze misschien gezien worden door een aantal van je buren als een anachronisme, zul je niet alleen minder geld uitgeven dan ze doen om hun gras te maaien, je bent ook niet van plan om geen uitlaatgassen inademen. Verder krijg je een betere training krijgen, zijn gezonder en beter voelt zodra u uw klusjes klaar bent.

We onderworpen elk van de haspel maaiers op onze line-up om een ​​batterij van tests. Deze tests opgenomen evalueren hoe moeilijk de maaiers zijn in elkaar te zetten en hoe makkelijk ze te duwen in uw gazon. Daarnaast hebben we gemeten hoe consistent de snit van gras was na het gebruik van elke maaier.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking door de aankoop van elk van de producten op onze side-by-side vergelijkingstabel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

WAT IS BELANGRIJK het selecteren van een PUSH GRASMAAIER?

Geschikt voor kinderen, het is een traditioneel karwei, ook wel “character building” voor de kinderen om het gras te maaien. Echter, niet alle producten op onze opstelling geschikt voor kinderen. Sommige van de gebruikershandleidingen daadwerkelijk bevatte expliciete veiligheidswaarschuwingen dat deze machines niet door kinderen worden gebruikt onder een bepaalde leeftijd. Dit varieert meestal van 10 tot 14 jaar oud. Andere maaimachines hebben dergelijke waarschuwingen en licht zijn en gemakkelijk gedrukt en kan worden gebruikt door jongeren zonder veiligheidsrisico.

Zaaglengte; Een andere belangrijke overweging bij de keuze van uw grasmaaier is hoe kort of lang u kunt uw gras te maaien en hoe gemakkelijk het is om de lengte aan te passen. De meeste producten op onze opstelling een snijlengte van ongeveer een inch. Sommigen kunnen gemaaid gras zo kort als een halve inch, kunnen anderen gras zolang vier duim vertrekken. De beste reel grasmaaiers hebben een snijbereik lengte van ongeveer drie duim en zijn gemakkelijk instelbaar met behulp van een hendel of knop vinden op de maaieenheid van de machine.

Opslag; Hoe en waar u op te slaan je push maaier is ook belangrijk. Alle maaiers we beoordeeld hebben een bijzondere positie opslag, waarvoor meestal een simpele druk op de handgreep recht omhoog. Wat lichtere maaiers kan worden opgehangen aan een pin-board. Maar grotere, zwaardere maaiers moeten op de grond blijven. En je moet altijd op te slaan je maaier in een overdekte plaats waar het wordt beschermd tegen regen en andere elementen om roestvorming te voorkomen en de levensduur van de machine verlengen.

In het algemeen push maaiers niet effectief werken op onverzorgd of overwoekerd gazons. Bovendien moet het gras vrij van gazon puin, zoals stokken en stenen zijn, omdat deze items kan een kooimaaier dood te stoppen in zijn tracks. Alle maaiers we beoordeeld niet gemaaid gras dat meer dan zes duim is gegroeid.

Onze Verdict en aanbevelingen

Aan het einde van onze inschatting vonden we dat de volgende push reel maaiers uitgevoerd de beste

Fiskars StaySharp Max – Dit is een haspel maaier voor de 21ste eeuw. Het heeft een geavanceerd ontwerp dat is zeer makkelijk te gebruiken, ondanks zijn gewicht. Het is ook eenvoudig te monteren. En in tegenstelling tot mindere maaiers, deze machine had geen enkele keer vastlopen. We vonden ook dat deze maaier de minste passen naar een werf bij gelijkmatig knippen, knap gras te bereiken.

Scotts Reel Grasmaaier – Deze machine geeft u de meeste opties voor hoe lang u wilt dat uw gras te snijden. Het levert ook een uniform model met slechts een paar passen over het gras. Het is enigszins moeilijk te duwen, maar niet genoeg om u te houden van het gebruik ervan.

Earthwise Quiet Cut Reel Grasmaaier – Dit duwmaaimachine was het makkelijkst te monteren van alle producten in onze line-up. Het heeft een maaibreedte van 18 inch en kan knippen uw gras zo kort als een halve inch of zo lang als drie duim.

Overzicht

De push reel grasmaaier die u kiest moet er een die voldoet aan uw individuele behoeften. Sommige zijn beter voor kleinere gazons, terwijl anderen uitblinken in grotere yards. Het moet ook een maaier die effectief het type gras groeit bij u thuis kunt knippen zijn. En of u wilt uw gras lang of mooi te houden en trim, kunt u de push maaier die geschikt is voor u op onze side-by-side vergelijkingstabel te vinden.