de beste tv-kalibratie

Een tv-kalibratie disc heeft de middelen om gemakkelijk de juiste wijze de video en kleurinstellingen aanpassen op uw HDTV, zodat u de best mogelijke beeldkwaliteit.

Heb je je ooit afgevraagd waarom het beeld op de televisie ziet er niet zo goed als in het home theater sectie op de lokale elektronica winkel? Out of the box, de TV is op de fabrieksinstellingen, zodat het beeld is waarschijnlijk vlak en niet zo aantrekkelijk. U kunt een tv kalibratie disc te gebruiken, met zijn test patronen, gereedschappen en instructies om uw HDTV kijken en geluid zijn best. Zorg ervoor dat een bezoek aan onze leercentrum voor meer artikelen over LCD-kalibratie.

Zoals je onze tv-kalibratie disc vergelijkingen en reviews, de top drie schijven, Joe Kane Productions ‘DVD HD Basics, High Definition Benchmark van Spears & Munsil en Disney WOW World of Wonder, bezoeken de video kalibratie tools die nodig zijn om je foto te kijken geweldig. In sommige gevallen is de HDTV kalibratie schijven en standard definition schijven hebben audio tools waarmee u het geluid van uw televisie aan te passen en surround sound speakers ook.

Sommige elektronica winkels hebben speciale kamers setup specifiek aan u het volledige home cinema-ervaring te geven, met inbegrip van dimmen van verlichting, tapijt te helpen stoppen geluid uit echoën en tv’s die ouder zijn dan geijkt tot op het punt dat het beeld bijna looks “hyperrealistische.” Met andere gevallen, ze moesten het beeld aan te passen goed onder zware slaan verlichting te kijken. Hoe dan ook, uw HDTV winkel ervaring zal waarschijnlijk niet hetzelfde als uw ervaring met uw eigen home theater setup. Kalibreren uw TV instellingen ideaal voor uw huis omgeving kan een uitdaging zonder een tv-kalibratie disc zijn.

Wat een geweldige tv-kalibratie disc zal doen, is u door de verscheidenheid van het video-test patronen, stap-voor-stap, om de algemene beeldkwaliteit van uw televisie aan te passen, zodat de video ziet er goed uit in uw huis, onder de lichtomstandigheden waar de TV zal verblijven. De audio calibratie tools beschikbaar op sommige disks kunnen helpen aanpassen geluid van uw systeem ideaal is voor zijn omgeving te zijn, ook.

Opgemerkt dient te worden dat de top vijf tv-kalibratie schijven zijn knie in high definition en beschikbaar op Blu-ray disc. Deze zijn perfect voor het kalibreren van uw HDTV. Als u een standaard definitie televisie (SDTV), neem een ​​kijkje op de laatste vijf discs op onze lijst, die werden gemasterd in standard definition en schip op DVD.

Of je bent klaar is HD of SD, zorg ervoor dat u de juiste TV-kalibratie disc voor uw televisie ,. Verwacht niet om een ​​nauwkeurige kalibratie te krijgen als je een DVD in standaard definitie te gebruiken met een HDTV en vice versa. Er zijn te veel verschillen tussen high definition en standard definition (met inbegrip van resolutie, kleur en aspect ratio) voor het kalibreren instrumenten om effectief te vertalen.

Dit zijn belangrijke functies te overwegen wanneer het winkelen voor een tv-kalibratie disc.

Wanneer u besluit om een ​​nieuwe televisie te kopen, wilt u waarschijnlijk iets dat je de best mogelijke beeldkwaliteit zal geven. Out of the box, wordt de video waarschijnlijk plat te wijten zijn aan de fabrieksinstellingen. TV kalibratie discs kan u helpen nauwkeurig aanpassen van de videokwaliteit, en soms het geluid als goed, zodat u de best mogelijke kijkervaring.