top 10 macht scooters 2017

Als je een handicap hebt of gewoon moeite hebben met lopen, een power scooter helpt u rond en geeft je onafhankelijkheid. Met een verscheidenheid van stijlen beschikbaar is, kunt u er een die past bij uw behoeften en ziet er ook goed te vinden.

De top performers in onze beoordeling zijn de EV Rider RiderXpress, de Gold Award winnaar, de Luggie, de Silver Award winnaar, en de Buzzaround XL, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een power scooter aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Macht scooters geven mensen met mobiliteitsproblemen onafhankelijkheid beperkt. Of leeftijd, mentale of lichamelijke kwalen u te houden van wandelen, scootmobielen bieden middelen van vervoer. Met een scooter, kunt u dagelijkse taken uit te voeren zoals winkelen, boodschappen doen en zelfs gewoon bewegen rond het huis.

Als uw mobiliteit zeer beperkt is, hebben we een aantal reviews op elektrische rolstoelen. Deze machines bieden ook mobiliteit voor mensen met een handicap, maar ze moeten meestal worden gemonteerd door een getrainde professional. Elektrische rolstoelen zijn veiliger en stabieler oplossingen dan de macht scooters voor degenen die hebben een beperkte kracht en mobiliteit in zowel hun armen en benen.

Vermogen scooters zijn meestal samengesteld uit 4-5 hoofdcomponenten, met inbegrip van het frame, aandrijflijn en de batterij. Terwijl alle van de scooters op elkaar lijken, verschillen ze op belangrijke terreinen, zoals levensduur van de batterij, maximale snelheid, gewicht capaciteit en actieradius. Uw individuele behoeften te bepalen welke functies je scooter moet hebben. Bij de aanschaf van medische scooters, de prestaties, de wendbaarheid, assemblage en garantie zijn belangrijke eigenschappen om zich te concentreren op.

Alle scooters we beoordeeld zijn beschikbaar voor aankoop online. Hoewel er verschillende oudere modellen beschikbaar die top-tier prestaties te leveren, hebben we ons gericht op de nieuwste modellen in elk van de serie hebben we gekeken naar. We hebben ook informatieve artikelen over macht scooters, inclusief informatie over deze oudere best presterende modellen. De scooters we beoordeeld zijn bedoeld voor gebruik op een vlakke ondergrond of binnenshuis, omdat ze zijn voorzien van lage bodemvrijheid en lage snelheden. De kracht scooters in onze review variƫren in prijs van $ 600 tot $ 2.000.

Om de prestaties te evalueren, we overwogen draagvermogen per scooter, maximale snelheid en actieradius. Deze criteria zijn van invloed op de bruikbaarheid van de meest, omdat zij bepalen wie de scooter kan rijden, hoe snel het kan reizen en hoe lang het kan gaan tussen de kosten. Ook evalueerden we wendbaarheid elke scooter, specifiek gericht op de mogelijkheden te draaien, bodemvrijheid en het vermogen om te klimmen hellingen, waaronder het dus ook een evaluatie van het aantal en het type wielen elke scooter heeft. In onze evaluatie, vonden we dat de scooters sterk in deze categorieƫn gevarieerd.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Terwijl de prestaties en wendbaarheid zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij de aankoop van een scooter, de assemblage proces, het gewicht en aantal componenten van invloed op hoe makkelijk de scooter op te bouwen en te onderhouden.

Na evaluatie van elk van de scooters, vonden we dat de RiderXpress biedt topprestaties en wendbaarheid, waardoor het de beste vermogen scooter die momenteel beschikbaar zijn. De scooter heeft een hoog draagvermogen van 300 pond, zodat het geschikt is voor de meeste mensen. Deze scootmobiel heeft een actieradius van 12,5 mijl, zodat u een aanzienlijke afstand afleggen op een lading. Als je moet de batterij op te laden, duurt het slechts tussen de zes en acht uur volledig is opgeladen. Bovendien, deze scooter heeft een hogere bodemvrijheid dan de meeste anderen die we beoordeeld, zittend 2,8 inch van de grond. Het kan ook klimmen hellingen van 12 graden. Met zijn lange actieradius, een hoge bodemvrijheid en steile helling beklimmen, deze scooter is ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

De Luggie is de makkelijkste scooter voor het vervoer van die we beoordeeld. Een gewicht van slechts 50 pond, deze draagbare scooter kan worden ingeklapt en kunnen in een zak voor een gemakkelijk transport worden geplaatst. De scooter heeft een superieure prestaties en wendbaarheid. Het kan draaien voor maximaal 12 mijl en duurt slechts twee tot zes uur om de batterij op te laden. Bovendien, dit driewielige scooter maakt scherpe bochten. Zijn lage maximale draagvermogen en inferieure zitting en omgaan met opties beperken wie de scooter kan gebruiken, maar het ontwerp en de prestaties maken het een van de beste vermogen scooters die momenteel beschikbaar zijn.

De Buzzaround XL is een four-wheel scooter die goed presteert, is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een uitstekende service. De scooter presteert vergelijkbaar met andere modellen met een bereik van 8 mijl en de maximale snelheid van 4 mph. Hij weegt slechts 109 pond als het wordt gemonteerd. Zelfs met zijn vele gemak onderdelen, waaronder een bekerhouder, verstelbare armleuningen, delta helmstok handvat en een diepe gedempte stadionstoel, deze scooter wordt geleverd in vijf makkelijk te monteren componenten. Daarnaast kunt u vervangende onderdelen rechtstreeks van de fabrikant bestellen, waardoor het gemakkelijk is om het onderhoud up-to-date op deze machine te houden. Deze scooter heeft een levenslange garantie op het frame en langdurige garanties voor al haar andere onderdelen.

Terwijl de macht scooters levensvatbaar zijn transportmogelijkheden voor de meeste mensen met een handicap, kunnen de kosten van deze scooters een afschrikmiddel zijn. Voor tijdelijke gebruikers, raden we meer betaalbare scooter opties, zoals de Go-Go Ultra X of Zip’r 3 Xtra. Deze twee scooters delen vergelijkbaar prestatievermogen als onze top-rated modellen met maximumsnelheden piek van 4 mph en exploiteren varieert tussen de 8 en 10 mijl. Hoewel deze scooters draagvermogen en lange laadtijden beperkt, hun lagere prijskaartjes en basisfuncties maken ze goede mogelijkheden voor tijdelijke gebruikers.