het beste voedsel schalen van 2017

Eten schalen helpen bij matige porties op basis van gewicht en helpen bij het invullen van geavanceerde recepten.

Een nauwkeurige, betrouwbare eten schaal voor uw keuken is een van de belangrijkste instrumenten voor fijnproevers, lijners en thuiskoks. Eyeballing metingen of in dienst van de ‘dip en sweep “methode met maatbekers kan leiden tot onnauwkeurige hoeveelheden van de ingrediënten in te gaan op uw maaltijden. Dit is misschien niet een probleem zijn als je bezig met portiegrootte, calorieën tellen en andere voedingswaarde bent niet. Echter, voor degenen die nemen het koken of een dieet serieus, een voedingsmiddel schaal is een absolute must.

Keuken schalen, terwijl eenvoudig doel feite komen in een aantal verschillende vormen met het meten van componenten die zowel mechanisch als digitaal zijn. Mechanische weegschalen rekenen op een ingewikkelde reeks van interne bronnen en tandwielen dat gewicht te geven door middel van een naald op een beeldscherm lezen. Digitale weegschaal bieden nauwkeurige metingen en worden vaak gezien als nauwkeuriger en langdurige dan mechanische weegschalen, die hun aanwezigheid op grotere schaal onder de moderne keukens maakt.

We hebben getest, beoordeeld en gerangschikt de beste home eten schalen op de markt van vandaag. Aan het einde van onze analyse, Ozeri Touch II, EatSmart Precision Pro en Ozeri Pro II Digital verdiende de topposities op onze side-by-side vergelijkingstabel. We hebben ook informatieve artikelen over voedsel schalen om u te helpen een weloverwogen beslissing.

De beste digitale Schaal van het Voedsel voor u moeten uitblinken in de volgende categorieën

Aan het eind van de dag, een nauwkeurige en consistente en praktische voedselschaal is een belangrijk onderdeel van een keuken. Vooral als je een fijnproever, huis chef-kok of een dieet.