nieuwste camcorders beoordelingen

Video vermogen is standaard op smartphones en camera’s, maar de camcorder nog steeds verdient aandacht voor hoge prestaties. We kozen voor de beste camcorders in verschillende categorie├źn.

Met duurzaam en weerbestendig buitenkanten, actie camcorders zijn de beste optie voor het vastleggen van extreme beelden in meedogenloze omgevingen.

Pocket camcorders zijn videocamera’s ontworpen onopvallend genoeg om overal worden uitgevoerd om te zijn. Sommigen kunnen zelfs filmen in HD.

De schoonheid van de harde schijf-camcorders is dat ze geen banden of schijven gebruiken. zodat u niet hoeft te haasten om verwisselbare media te vinden om die speciale gebeurtenis vast te leggen.

HD-camcorders zijn een geweldige manier om herinneringen vast te leggen of flex je creatieve spieren, dankzij hun eenvoud, functionaliteit en design. We bekijken de beste HD-camcorders.

Als vervolg op de consument lijn VIXIA camera, de R52 is eenvoudig te gebruiken, compact en betaalbaar. De vele tools en functies zal uw video’s een professionele uitstraling zonder dat uren van setup-tijd van uw kant te geven. Het heeft een paar eigenaardigheden, zoals een onbetrouwbare Wi-Fi-functie, maar voor de waarde en kwaliteit, de Canon VIXIA HF R52 is de beste HD-camcorder we beoordeeld en winnaar van onze Top Tien Beoordelingen Gold Award. “,” Review_verdict “:” Met 60 fps HD-video en een lange lijst van functies, de Canon VIXIA bovenaan onze lijst van HD camcorders. Het schiet in 1080p HD-video met 60 frames per seconde en beschikt over een sterke feature set.