top 10 bluetooth carkits 2017

De beste Bluetooth carkits houden u aangesloten op je sociale netwerken zonder uw aandacht van de weg, zodat je niet een gevaar voor jezelf en anderen op de weg.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, afgeleid chauffeurs doden negen mensen en laat 1.060 mensen elke dag verwond in de Verenigde Staten. De belangrijkste boosdoener van afgeleid rijden is mensen die de verleiding van hun telefoons kunnen weerstaan. Zij ontvangen een SMS-bericht en hebben om direct te reageren. Ze horen hun telefoon ring en onmiddellijk beginnen met het graven door middel van hun tas of broekzak, op zoek naar het. Hoe je het ook bekijkt, de interactie met uw telefoon neemt uw ogen van de weg en uw handen van het stuur.

Afgeleid rijden is zo gevaarlijk dat veel staten wetten tegen het gebruik van uw mobiele telefoon zonder een hands-free apparaat tijdens het rijden hebben aangenomen. Echter, voor veel professionals die een aanzienlijke hoeveelheid tijd door te brengen, zowel op de weg en op de telefoon voor hun werk, het negeren van hun telefoon tijdens het rijden is onpraktisch. Bluetooth carkits kunt u aangesloten op uw telefoon te blijven zonder uw ogen van de weg of handen van het stuur.

De Motorola Roadster Pro, Jabra FREEWAY en Motorola Roadster 2 zijn uitstekende voorbeelden van Bluetooth car speakerphones die HD voice roeping en uitgebreide hands-free controle over uw mobiele apparaten te bieden. Ze houden u aangesloten op uw sociale netwerken met spraak-naar-tekst en tekst-naar-spraak-functies, en ze hebben geen ingewikkelde en dure installatie. Voor meer informatie, lees onze artikelen over Bluetooth carkits.

De optimale locatie voor een Bluetooth handsfree carkit is je auto zonneklep, omdat het de luidsprekers en de microfoon zet dicht bij je hoofd. Als zodanig, hebben we ons gericht op kits die gemakkelijk te installeren op de zonneklep in plaats van kits die te installeren om de mediaan console. We hebben ook gericht op de Bluetooth hands-free apparaten die niet alleen afhankelijk zijn van het aansluiten op uw autoradio om de auto luidsprekers gebruiken voor de geluidsweergave. Deze modellen last van slechte geluidsweergave als gevolg van echo, die optreedt wanneer de microfoon pikt het geluid uit de luidsprekers.

Hieronder zijn enkele van de criteria die u zult willen overwegen bij het kiezen van de beste Bluetooth carkit voor u.

Uw telefoon gebruiken terwijl je achter het stuur is onverantwoord. Het is niet alleen gevaarlijk zijn voor u, maar ook voor anderen op de weg. Met een Bluetooth-carkit, kunt u op verantwoorde wijze neem uw belangrijke telefoongesprekken en sms-berichten tijdens het rijden.