de beste 3D-tv’s van 2017

Je leeft je leven in drie dimensies, dus waarom niet uw TV te kijken in drie dimensies ook? Vind de beste 3D-tv’s door middel van beeldkwaliteit en functies.

Hollywood blockbusters zijn vaak gemaakt met 3D-weergave in het achterhoofd, geoptimaliseerd voor een meeslepende 3D-ervaring te leveren. Bomen en gebouwen lijken dicht genoeg aan te raken en explosies te sturen granaatscherven in het publiek. Met een 3D-tv in uw woonkamer, kunt u de opwinding van het theater herbeleven in uw huis.

Veel nieuwe LED-TV’s worden standaard geleverd met 3D-technologie. Geoptimaliseerde inhoud is helaas niet zo snel als vroeger groeien. U kunt echter wel 3D-games te spelen op de consoles als de PlayStation 3, zijn enkele Blu-ray-spelers speciaal gemaakt om 3D-films af te spelen, en satelliet en kabel providers hebben PPV kanalen speciaal voor 3D-films. Veel regisseurs en producenten produceren van films die zijn bedoeld om te worden bekeken in 3D. James Cameron maakte de film “Avatar” met IMAX en 3D-weergave in het achterhoofd. De ervaring is niet hetzelfde als in theaters, maar met de beste 3D-tv’s, kunt u genieten van blockbuster films zoals ze bedoeld waren om gezien te worden.

De beste 3D-tv’s we beoordeeld zijn de Samsung H 7150, de Sharp Aquos Q + en de LG 3D Smart TV. Voor meer informatie kijk op onze artikelen over 3D-tv’s.

Als je het vergelijken van 3D-tv’s, moet u een aantal kritische functies te overwegen. De tech achter het glas is belangrijk, want hoe beter de visuele weergave, hoe beter de 3D-beeld eruit zal zien. De beste 3D-tv’s worden geladen met andere functies en – video streaming apps en voldoende aansluitingen voor randapparatuur, bijvoorbeeld. Hier zijn de criteria die we gebruiken om de tv te vergelijken tegen elkaar

De beste 3D-tv’s kan een andere dimensie toe te voegen aan uw home cinema-ervaring. Film liefhebbers zullen waarderen het bekijken van speelfilms zoals ze bedoeld waren om gezien te worden, en gamers zullen genieten van de verborgen split-screen functie. Vind de beste 3D-tv voor uw entertainment kamer in onze review.