de beste harp leningen 2017

HARP leningen plug een kloof die geopend tijdens de behuizing crash van 2008. Tijdens de crisis, veel huiseigenaren, met name degenen die net had gekocht woningen, bleek dat dalende huizenprijzen was vertrokken ze vanwege meer op hun hypotheken dan hun huis waard waren. Aangezien conventionele hypotheekverstrekkers vereisen gewoonlijk leners een loan-to-value ratio van minder dan 80 procent heeft, huiseigenaren die bevonden zich plotseling onder water met hun hypotheken waren effectief in staat om hun leningen te heronderhandelen. HARP leningen til de loan-to-value cap door te zorgen voor hypotheken voor in aanmerking komen huiseigenaren die meer dan hun huis waard zijn verschuldigd.

In staat zijn om een ​​hypotheek te herfinancieren heeft vele voordelen: Onderhandelen over een lagere rente kan de levensduurkosten van een lening te verminderen door duizenden dollars. Ook het overschakelen van aflossingsvrije betalingen aan equity-eerste betalingen te helpen graven kredietnemers uit de schulden en de loan-to-value ratio sneller dan zou onder de oude lening mogelijk geweest te verminderen.

Nieuwe onderhandelingen over de voorwaarden van een onrustige hypotheek heeft waarde op zich. Veel huiseigenaren die kiezen voor een lening HARP doen dat vooral om hun maandelijkse betalingen te stabiliseren door de handel in een aanpasbare rente hypotheek voor een vast tarief, dat helpt buffer de huiseigenaar tegen wilde schommelingen in de rente en de huizenprijzen over de looptijd van de lening. Drie lening bedrijven op de markt zijn Nymeo, American First Credit Union en 1st Mariner Bank.

De federale overheid bepaalde voorwaarden worden opgelegd aan degenen die te herfinancieren met een harp lening. Individuele kredietverstrekkers kan ook leners nodig hebben om hun eigen normen voor kredietverlening. De structuur van de HARP woningkrediet programma kan een grote mate van flexibiliteit van de kant van de geldschieter, die het belangrijk maakt voor leners om te weten wat te zoeken voor sluitingstijd. Ook is het programma ingesteld op aflopen op 31 december 2015, die een zekere urgentie draagt ​​bij aan de aanvraagprocedure.

Het afsluiten van een lening kan HARP duizenden dollars besparen op een hypotheek die anders niet redden waard zou kunnen zijn. Het programma kan verminderen rente en de maandelijkse betalingen evenals herstructureren aanpasbare rente leningen stabieler op de lange termijn. Individuele kredietverstrekkers kunnen hun eigen eisen stellen, echter, dus exacte voorwaarden verschillen aanzienlijk.