de beste mobiele beveiligingssoftware

De smartphone heeft dezelfde zorg en bescherming als u uw computer te geven. Mobiele beveiligingssoftware kan uw mobiele apparaat te beschermen tegen een invasie van draagbare roofdieren, zoals virussen, Trojaanse paarden en wormen.

Antivirus bescherming is nu nodig is voor personal computers. En aangezien smartphones bevatten vaak vitale persoonlijke en zakelijke informatie, moet je mobiel virusbeveiliging ook. Kwaadaardige software is niet de enige bedreiging voor uw smartphone, echter, het compacte formaat van de mobiele apparaten maakt ze makkelijker te kwijt. De beste mobiele antivirus apps, zoals McAfee Mobile Security Premium, Kaspersky Internet Security voor Android en Webroot SecureAnywhere Mobile Premier uw smartphone te beschermen tegen nieuwsgierige ogen en virtuele aanvallers.

De meeste mobiele telefoons zijn voorzien van standaard beveiligingsopties, zoals de mogelijkheid om een ​​PIN-code ingesteld op het apparaat te vergrendelen. Hoewel deze maatregel genoeg om uw vrienden of moeder weerhouden te kijken door middel van persoonlijke teksten of e-mails kunnen worden, zal een eenvoudige toegangscode niet uw telefoon te beschermen tegen virussen of kennis hackers. De beste bescherming mobiele telefoon virus applicaties geven u de mogelijkheid om uw telefoon en SIM-kaart op afstand vergrendelen, veeg belangrijke informatie van uw geheugenkaart en activeren van uw telefoon ingebouwde GPS-chip om het apparaat te lokaliseren. Voor meer informatie over hoe u uw telefoon te beschermen, bezoek onze leercentrum om extra artikelen over de mobiele telefoon bescherming virus te lezen.

Een mobiele virus kan weglopen batterij van uw telefoon, uw informatie te verwijderen en zelfs te maken van bepaalde functies niet functioneel. Malware kan geïnfecteerde bestanden verzenden naar uw contacten, massa berichten te verzenden zonder uw toestemming, dure gesprekken resulteert in een ongerechtvaardigde facturering te maken, en activeer recorder of camera van uw mobiele apparaat.

We gebruiken de volgende criteria om smartphone security software te evalueren

Malware verspreidt zich voorbij personal computers. Met de groeiende populariteit van smartphones en andere mobiele apparaten komt een toename van mobiele virussen, malware en spyware. Bescherm uw privacy met de beste antivirus voor mobiel.