de beste privacy software van 2017

Welke geheimen kunt uw computer vertellen? Privacy software doet meer dan alleen persoonlijke gegevens te beschermen, maar zuivert bestanden, behoudt prestaties van de pc en zorgt voor gemoedsrust.

De top performers in onze review zijn CyberScrub Privacy Suite, de Gold Award winnaar, oost-tec Eraser, de Silver Award winnaar en Privacy Eraser Pro, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van software om uw wensen te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Sinds hackers, bedrijven en de overheid alle belang hebben verworven in uw online gewoonten en data, is het belangrijker dan ooit om jezelf online en offline te beschermen. Het installeren van privacy software betekent niet dat je gedaan hebt of van plan bent om iets verkeerd te doen – het betekent gewoon dat u opkomen voor uw recht op privacy op het internet. Deze programma’s zijn ook goede opties voor het wissen en versnipperen gegevens van uw computer, zodat u veilig kunt recyclen of te verkopen.

Elke privacy gum maakt gebruik van een file shredder en wisser permanent bestanden te verwijderen van uw computer onherstelbaar. Het bestand shredder veegt een bestand op een soortgelijke wijze als een stuk papier wordt versnipperd. De gegevens nog intact, maar het is afgebroken en verspreid in een aantal kleine bestanden die functioneel ontcijferen en vrijwel onmogelijk samen terug te zetten zijn. Elke software stelt u in staat om aan te passen hoeveel passes u het wilt nemen bij het overschrijven van de bestanden. Dit proces begraaft een bestand onder zo veel onzin data, de oorspronkelijke informatie is vrijwel hersteld.

Privacy software houdt uw internet activiteit private en voorkomt identiteitsdiefstal. Deze programma’s wissen Internet geschiedenis, verbergen of vegen sporen die computers op te slaan tijdens en na het bekijken van sessies, zodat anderen niet je tracks kan volgen. Ze schoon uw Windows-activiteiten. Deze functies houden dat anderen toegang krijgen tot uw online activiteiten en masker uw computer activiteit.

Programma’s meestal voeren dezelfde taken, zoals vegen Windows, internet browsers en applicaties, met enige variatie in de technieken die ze om uw internet te gebruiken privé. Elk programma heeft een andere feature set, met slechts sommige met vrije ruimte af te vegen, verwijderbare media af te vegen en e-mail het schoonmaken. Terwijl de meeste toepassingen duidelijke informatie uit alle internet browsers, wilt u ervoor zorgen dat de browser reiniger werkt met de meest recente plugin voor uw internet browser.

Als u op zoek bent naar software om uw computer of internet veiligheid te versterken, hebben we een aantal andere software recensies, met inbegrip van de bescherming van computer software, encryptie software en internet security suites software die u helpen uw computer te beschermen. Voor meer informatie over hoe u uw computer te beschermen tegen nieuwsgierige ogen te leren, ons leercentrum heeft artikelen over privacy software.

Meer en meer wordt de privacy software wordt aangeboden als een abonnement gebaseerde dienst (SaaS). De functies elke software biedt en de technieken gebruikt vergelijkbaar blijven tussen de software en SaaS versies. Typisch, een betaald abonnement zorgt ervoor dat u over de meest up-to-date plugins voor toepassingen van uw computer. We beoordeeld software en abonnementsdiensten die in prijs variëren van $ 25 tot $ 60, met de prijs van de diensten jaarlijks genomen.

Verschillende factoren bepalen welke privacy software het beste past bij uw behoeften. We testten aantal belangrijke softwarefuncties te bepalen welke programma’s het makkelijkst te gebruiken en meest effectief bij het handhaven online privacy. We voerden dezelfde taken op onze testcomputer’s Windows besturingssysteem en internet browsers voor het gebruik van elke privacy software om onze activiteiten te wissen. Daarna zijn we op zoek naar achtergebleven sporen handmatig met behulp van de computer zoekfuncties, gevolgd door het gebruik recovery software om zo veel mogelijk gegevens terug te brengen.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking van de ondernemingen en door aankoop in de detailhandel. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Naast de bruikbaarheid en effectiviteit elke software, is het belangrijk om de reikwijdte van ieders functieset overwegen. De toepassingen variëren sterk in hoe groot hun functies zijn. Sommige software veeg je computer, internet browser, e-mails en instant messengers, terwijl anderen alleen maar te scannen en versnipperen uw internet activiteiten en computerbestanden.

Feature Set, de mate waarin u wilt uw computer te beschermen, bepaalt welke functies die u wilt uw privacy software te hebben. Om jezelf online te beschermen, moet de privacy software die u kiest een geschiedenis schoner, die volledig wist u gegevens internet browser in de adresbalk geschiedenis omvatten, cookies, bezochte sites, downloads en favorieten lijst. U wilt ook een programma met tools om tijdelijke internetbestanden, evenals de gegevens van automatische voltooiing vormen schoon te maken.

Naast de browser het schoonmaken van hulpmiddelen, moet de privacy-programma gereedschappen om tijdelijke bestanden van Windows ‘reinigen, prullenbak, geschiedenis van de computer en klembord te hebben. Door deze bestanden regelmatig te verwijderen, beschermt u uw harde schijf. Veel privacy software-opties hebben ook bestand versnipperen en vrije-ruimte vegen mogelijkheden.

Een aantal van de top-rated software scan en veeg je e-mail en instant messengers. Als je wilt alles wat je doet op de computer te beschermen, wil je privacy software die alle bestanden maakt op uw computer, met inbegrip van uw instant messages en e-mails.

Terwijl de meeste van de software die we beoordeeld onderhouden van uw privacy online en Windows-beveiliging, zijn er drie specifieke programma’s die opvallen boven de rest. CyberScrub Privacy Suite biedt een scala aan tools die uw Windows-systeem en internet browsers reinigen onherstelbaar. Daarnaast heeft het email schoonmaken van gereedschappen en veegt gegevens uit populaire instant messengers, zoals AOL, Yahoo en MSN. Hoewel het heeft zo veel tools en mogelijkheden, deze software is nog steeds erg bruikbaar. CyberScrub Privacy Suite heeft een schone interface, en u kunt de instrumenten aan te passen aan het niveau van de beveiliging die u nodig hebt. Het vermogen van de applicatie tot documenten en computer activiteiten volledig te verwijderen maakt het de beste privacy software die beschikbaar is.

Oost-tec Eraser heeft een interface die vergelijkbaar is met-interface CyberScrub Privacy Suite’s ziet. Zijn schone look maakt het gemakkelijk om hulpmiddelen te vinden, zodat u kunt wissen van gegevens van uw internet browser of Windows. In aanvulling op de standaard privacy-instrumenten, zoals de file shredder en Windows en internet privacy browser reiniging opties, dit programma heeft een verwijderbare media wisser die gegevens op externe apparaten, zoals USB-drives flarden, het aanbieden van een extra beveiligingslaag. Deze software heeft een aantal handige functies zoals een planner en aanpasbare beveiligingsoplossingen. Het veegt uw e-mail en instant message gesprekken, zodat elk deel van je computer veilig blijft. Dit is ook een van de meest betaalbare opties die we beoordeeld.

Privacy Eraser Pro heeft een unieke, schone interface. Het is gemakkelijk om de tools die u nodig hebt om te scannen en veeg gegevens op uw computer te vinden. Net als oost-tec Eraser, deze software veegt verwijderbare media hardware, evenals internet browsers en Windows. Privacy Eraser Pro heeft meer dan 250 vooraf geconfigureerde plugins, zodat u populaire toepassingen op uw computer, evenals de mogelijkheid om uw eigen app plugins te maken, zodat men in de voetsporen van een applicatie kunt verwijderen kan schoonmaken. Hoewel het een van de beste privacy software die beschikbaar is, is het niet af te vegen SWAT-bestanden, instant message gesprekken of e-mail, die een aantal van uw gegevens gevoelig voor vallen in de verkeerde handen verlaat.