de beste Serger naaimachines 2017

Als u genieten van het maken van kleding, dan wil je een lockmachine naaimachine te proberen. Sergers hoge kwaliteit overlocksteken en het creëren van een sterke naden op uw kleding. Een deel van de machines zelfs deksel steken.

De top performers in onze beoordeling zijn de Singer 14T968DC Professional 5 Serger, de Gold Award winnaar, de Brother 1034D Serger, de Silver Award winnaar, en de Brother Designio DZ1234 Serger, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Sergers dienen als een speciale machine om te helpen professioneel ogende naden en randen. Riolen gebruiken sergers tot bewolkt, naai over en omsluiten ruwe randen van stof. Dit proces voegt stretch naden, voorkomt rafelen en helpt kleding er professioneel uitzien. Naast de bewolking steken, kan de beste Serger machines boorden rollen, maken decoratieve stiksels en deksteek.

Terwijl sergers openen meer mogelijkheden voor uw naaiprojecten, doen ze niet functioneren als een stand-alone machine. U ontvangt een naaimachine nodig heeft voor kleding die ritsen, knoopsgaten en sierstiksels nodig. Voor meer informatie over hoe u een naaimachine te kiezen en om onze top-rated producten, bekijk dan onze naaimachine review site.

Huishoudelijke sergers geleverd met overal van twee tot vijf klosjes garen. Met behulp van slechts twee spoelen creëert smal en delicate randen, terwijl vijf spoelen zware stoffen samen kunnen naad. Je moet ook een vijf-spoel Serger als je wilt een cover steek, een naad die zich uitstrekken toelaat te creëren. Met meerdere draad spoelen, draadsnijden de machine kan ingewikkeld zijn. De meeste sergers hebben threading gidsen op de machine om te helpen, en sommige sergers hebben zelfs automatische threading.

Sergers hebben dezelfde onderdelen naaimachines, met inbegrip van een naald, naaivoet, transporteur en pedaal om snelheid te controleren. Echter, sergers gebruik van meerdere naalden en loopers ook. Loopers creëren lussen van draad die overgaan van draad van de naald naar de rand van de stof. Hierdoor ontstaat een naad die de randen van het weefsel beschermt tegen ontrafelen. De kenmerkende verschil tussen een naaimachine en een Serger is het blad. Sergers een mes evenwijdig aan de naald die snijdt het overtollige naadtoeslag. Een lade op de voorzijde van het apparaat verzamelt de overtollige stof. Voor meer informatie over sergers en hoe verschillen ze van naaimachines, kijk op onze artikelen over sergers.

Afhankelijk van het merk, kunt u sergers bij naaimachine winkels of online kopen. In het algemeen, lokale naaimachine winkels zijn onder andere klassen om te helpen u leren hoe u deze gespecialiseerde machine te gebruiken. Anders, de gebruiksaanwijzing en instructievideo’s dienen als goede middelen. Ten behoeve van het testen, we alleen beoordeeld Serger naaimachines die beschikbaar online aankoop.

Persoonlijke voorkeur speelt een grote rol in het vinden van de beste Serger, dus hebben we ons gericht op de belangrijkste functies die de meeste beginners en intermediaire riolen zoeken in een machine. We ook gericht op hoe gemakkelijk elke machine werd gebruikt. We betaalden veel aandacht aan de diverse steken die je kunt maken op elke Serger en beoordeeld hoe makkelijk het was om Serger draad of om te zetten tussen steken. We merkten ook de middelen en accessoires elke lockmachine aanbiedingen.

Stiksels met de Serger: brede waaier van Capability, het aantal steken je nodig hebt is sterk afhankelijk van wat je van plan bent om met uw lockmachine. Als je een beginner bent, zal de basis overlocksteken en zomen steken volstaan. Echter, als je wilt groeien in uw machine, vindt u een met meer steken willen. Als een intermediair riool, zal u de basis steken, maar ook als decoratieve degenen willen. Als u van plan bent om kleding te maken, zult u het deksel steek willen. Alleen duur sergers en deksel-stitch Serger machines bieden dit soort steek.

De stiksels u kunt uitvoeren op elk Serger varieert sterk. We concentreerden ons op een aantal van de meest voorkomende steken die u gebruikt, met inbegrip van overlock, overlock, flatlock, ketting, rolzoom, de veiligheid en het deksel steken. Onze top-rated sergers bieden een breed assortiment van deze functionele en decoratieve steken, waaronder overlock, ketting en rolzoom steken. Terwijl een aantal van de beste huidige meer dan 20 steken voor u om uit te kiezen sergers, vonden we dat het merendeel van de sergers aangeboden minder dan 10 steken in totaal. Echter, elke machine had elementaire overlock en rolzoom steken.

Gebruiksgemak: Threading the Machine; Sergers staan ​​bekend als moeilijk te rijgen. We vonden dat sergers met kleurcode threading gidsen, naald threaders en een pincet waren het makkelijkst te rijgen. De verschillende instrumenten waren zeer behulpzaam bij het laten zien waar de draad gaat en ons te helpen zet de draad door krappe ruimtes van de machine. Voor het grootste deel, vonden we dat de Serger naaimachines alle gedeelde dezelfde moeilijkheden met het inrijgen van de machine. De sergers met een naaldinrijger geholpen, maar de hulp was minimaal.

Terwijl bruikbaarheid fungeert als een belangrijke factor in het vinden van de beste Serger, de middelen en accessoires een belangrijke rol spelen. Instructie handleidingen en dvd’s u helpen om de ins en outs van uw specifieke serger te leren. Deze middelen zijn ook gunstig voor accessoires van uw lockmachine te leren, te helpen u aan de slag en de machine te handhaven.

Serger Naaimachines: instructiemateriaal en reparatie; Wanneer u voor het eerst leren hoe je een Serger gebruiken, instructie handleidingen, dvd’s en klassen dienen als een enorme hulp. Afhankelijk van waar u uw lockmachine kopen, velen zijn voorzien van gratis educatieve cursussen. Anders, dvd’s en online instructievideo’s helpen om de basisfuncties van uw lockmachine te leren. Ongeacht waar u uw lockmachine kopen, moet het komen met een handleiding die u laat zien hoe het draad, uit te voeren elementaire steken en uw machine te handhaven.

Vóór de aankoop van een Serger, zult u willen ervoor zorgen dat een service repair center is relatief dicht bij waar je woont. Sergers hebben een lange levensduur, maar ze meestal dringend algemeen onderhoud en reparatie op een bepaald punt. Het hebben van een nabijgelegen service center helpt.

Serger Naaimachines: Accessoires, lijkt op naaimachines, sergers vereisen verschillende randapparaten om u te helpen de machine aan te passen aan al haar verschillende taken uit te voeren. Wanneer de Serger al omvat die randapparatuur, het helpt niet alleen financieel, maar ontvangt u ook accessoires die je kent compatibel zijn met de machine. De meeste sergers komen ook met tools die helpen bij het onderhouden en repareren van de machine, met inbegrip van een pincet, een borstel, schroevendraaiers en een stofkap.

We vonden dat de Singer 14T968DC Professional 5, de Brother 1034D en de Brother Designio DZ1234 zijn de beste sergers. Deze machines bieden een brede selectie van de steek opties, superieure mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

De Singer Professional 5 is de enige Serger in de line-up om het deksel steek bevatten. Terwijl de Singer Professional 5 kost aanzienlijk meer dan de andere sergers we beoordeeld, kunt u de Serger om te zetten in een cover-stitch naaimachine met zijn vijf draad spoelen en aanvullende naalden. Het is gemakkelijk om te zetten en bespaart u van het toevoegen van een andere machine aan uw naaikamer.

Zowel de Brother 1034D en de Brother DZ1234 zijn goedkoop machines die een breed assortiment van steken en naaien voorzieningen voor mindervaliden. De twee Brother sergers bieden 22 st. Dit zijn de beste sergers voor beginners en dienen als de beste waarde. Ze hebben de functies die u nodig hebt om te leren en te groeien voor een relatief lage prijs.