nieuwste mobiele telefoons beoordelingen

Smartphones bieden de veelzijdigheid van een computer in je hand, van sms’en naar foto’s naar apps. Onze mobiele telefoon reviews bieden de beste keuzes.

Als je geen ruimte running bent, het toevoegen van smartphone externe opslag naar uw apparaat bevrijdt je om te blijven toevoegen van toepassingen, foto’s en video’s naar je telefoon.

Midrange smartphones geven je een goede selectie van functies en kenmerken met minder impact op uw budget. Zoek uit welke soort het beste is voor jou.

In geval van nood, hoe zal u of uw dierbaren in staat zijn om uit te reiken voor hulp? Een nood mobiele telefoon kan een redder in nood te bewijzen in een tijd van nood.

Mobiele telefoons zijn onze alomtegenwoordige verbinding met de wereld, maar een lege batterij zal ze nutteloos op zijn minst geschikt moment maken. Zonnecel telefoon oplader geeft je onbeperkte macht, ongeacht de omstandigheden.

Neem je iPhone foto’s nemen mogelijkheden om hetzelfde niveau als een DSLR camera met behulp van de beste iPhone-camera lens kits.

Windows-telefoons bieden gemakkelijk te gebruiken smartphone ervaringen met grote camera’s tegen betaalbare prijzen. We breken de top 10 Windows-telefoons die je kunt kopen.

Voor voeding, maatwerk en flexibiliteit, kun je niet verslaan Android smartphones. We rangschikken en bekijk de beste Android-telefoons die je kunt kopen.

Zonder een iPhone screen protector, kan je eindigen met een bekraste of gebarsten scherm. Voorkom onnodige problemen door het toevoegen van de beste iPhone screen protector om uw iPhone 5, 4S of 4. Ontdek hoe we ze te rangschikken.

iPhone kaartlezers kun je accepteren credit en debit card betalingen met je iPhone of iPad. Lees dit artikel om meer te leren over hoe deze Apple kaartlezers werken en hoe ze geprijsd.

Mobiele telefoon boosters verbeteren gesprekskwaliteit en het verhogen van levensduur van de batterij van je telefoon in gebieden waar de cel zwakke signalen. Vergelijk de beste mobiele telefoon boosters in onze review.

De beste Bluetooth carkits houden u aangesloten op je sociale netwerken zonder uw aandacht van de weg, zodat je niet een gevaar voor jezelf en anderen op de weg.

Bluetooth-headsets bevrijden je handen, zodat u meer efficiƫnt en veilig zijn als je een gesprek aan te nemen tijdens het rijden of multitasking. Lees onze Bluetooth headset test aan degene die bij u past te vinden.

Wat ooit was een idee voor de toekomst, hebben videobellen telefoons ontstond in het draadloze apparaat wereld. Het hebben van een front-facing camera, deze telefoons kunnen gebruikers mijl afstand te communiceren.

Muziek mobiele telefoons combineren uw mobiele telefoon en MP3-speler in een handig pakket. Sommige bieden zelfs functies, zoals toegang tot internet, e-mail, instant muziekherkenning en downloads, video’s en nog veel meer.

Multimedia mobiele telefoons brengen al uw media binnen handbereik. De combinatie van toegang tot internet, e-mail, PC-synchronisatie, documenten te bekijken, een camera, en (natuurlijk) een muziek- en videospeler, multimedia telefoons kunnen het allemaal aan.

Touch screen mobiele telefoons brengen u naar de wereld letterlijk op een aanraking van een vinger. Deze mobiele telefoons variƫren van smartphones tot multimedia en muziek telefoons. Er is zeker een touch screen telefoon voor iedereen.

Smartphones hebben alomtegenwoordige delen van ons leven geworden. Onze vergelijking breekt wat we graag over de beste smartphones in de wereld.

Pay-as-you-go mobiele telefoons bieden het gemak van een mobiele telefoon zonder de bindende contracten. Betaal wat je wilt, wanneer je wilt en alleen voor de minuten die u gebruikt.

Met hotspots en USB-sticks, mobiele breedband providers laat ons elk apparaat we zelf met het internet te verbinden, waar we ook zijn. Zoek uit wat om te winkelen voor en waarom.

Mobiele telefoon providers zijn net zo gevarieerd als de telefoons die ze verkopen. Het vergelijken van mobiele telefoon plannen en het vinden van de juiste keuze kan het verschil maken in de wereld.

Verizon Wireless is, zo simpel is, de grootste mobiele telefoon provider in Amerika. Het biedt de meest betrouwbare coast-to-coast dekking en de hoogste consistente snelheden in de industrie. U kunt uw keuze van bijna elke telefoon op de markt, en Verizon’s klantenservice is bekend om zijn kwaliteit. Het probleem is dat je moet een hoop voor al dat de stabiliteit en de keuze te betalen, dus als je op een budget van de beste mobiele telefoon plannen voor u waarschijnlijk een beetje lager op onze line-up zal zijn. Als u op zoek bent naar de beste van de beste overall, hoewel, Verizon is de enige echte kanshebber. Het verdient our Top Tien Gold Award. “,” Review_verdict “:” Welke andere cellulaire bedrijven beweren te leveren, Verizon Wireless eigenlijk doet. Het netwerk is gemakkelijk de beste in de business.