top 10 slanke tv’s van 2017

Een slanke TV neemt minder ruimte in een woonkamer in vergelijking met een dikkere HDTV. Hoewel regelmatige HDTV’s zijn niet veel dikker dan slanke tv’s, waarbij de laatste geven de perceptie dat ze weinig neemt geen ruimte. Slank televisies zijn dun – typisch minder dan 3 inch dik – en kleine randen, die doorgaans minder dan 1 inch langs de rand van het scherm. Een paar voorbeelden van slanke televisies zijn de Samsung UN24H4000 LED TV, de Panasonic TC-60CX65OU 4K HD-TV en de LG 55EC9300 Curved OLED webOS TV.

Het merendeel van de functies die u zoekt in de reguliere HDTV’s zijn ook degenen te overwegen bij het zoeken naar de juiste slanke TV. In aanvulling op het slanke ontwerp en dunne bezel van deze tv’s, sommige fabrikanten produceren slank televisies met gebogen displays. Gebogen slanke tv’s bieden een aantal voordelen ten opzichte van een flatscreen-tv, zoals verbeterde contrast en breder gezichtsveld. Of u nu een gebogen of platte slanke TV wilt, hier zijn de belangrijkste kenmerken te zoeken.

Slim televisies monteren dichter bij de muur dan gewone HDTV’s. Op deze manier, ze lijken meer op kunst aan de muur dan gewone tv. Hun dunne bezels, minimaal frames en strakke lijnen zodat het lijkt alsof hun foto’s pop-up van de muur. Zelfs als u ervoor kiest uw slanke TV niet te monteren, wordt de dunne kant profiel nog opvallend, vooral wanneer die naast andere apparaten. En de meeste van hen dit te bereiken zonder compromis in kwaliteit of connectiviteit opties.